Annoncørbetalt indhold

Har du overvejet videoproduktion i Odense?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du og drømmer om at lave en videoproduktion? Det kan eksempelvis være en film du har skrevet, men ikke ved, hvordan du skal få produceret. Måske har du en virksomhed, som du gerne vil markedsføre på digitale platforme herunder sociale medier, hvor du ramme den rette målgruppe. Her kan det være en idé at overveje at finde frem til nogen som udbyder videoproduktion i Odense og omegn. Med hjælp fra erfarne og professionelle produktionsfolk får du hjælp til at skabe lige præcis den videoproduktion du ønsker. Med videoproduktion i Odense får du mulighed for at kunne optage i en større by, med adgange til både landet og vandet, hvis der ønskes brug af flere lokationer, hvis det er en større produktion. Med en videoproduktion i Odense får man muligheden for at kunne arbejde med nogle af de største talenter inden for videoproduktion ikke bare i Region Syddanmark, men i hele Danmark.


Annonce

Professionel sparring

Ved at benytte et medieselskab som Rahbek Media, får du professionel sparring til din videoproduktion i Odense. Du får hjælp til lige præcis de dele af videoproduktionsprocessen du har og får brug for. Uanset hvor erfaren, du er når det gælder videoproduktion og videoproduktion i Odense er det som regel en god idé at få sparring til sine idéer, så man kan få gjort sin drømme til virkelighed. Med professionel sparring kan man få sin videoproduktion fuldført med en god fremgangsmåde og med mulighed for anvendelse af professionelt udstyr, så produktionen af din video - måsker flere videoer, rammer på alle fronter - både det visuelle, det lydmæssige samt den historie eller det budskab du ønsker at fortælle. Med professionel sparring sikrer du at du selv har kontrollen over produktionen i tæt samarbejde med et professionelt team. På den måde sikrer du at du ikke står og er utilfreds med det endelige videoprodukt.


Mange muligheder med videoproduktion

Der er mange muligheder for videoproduktion i Odense, for der er et hav af diverse lokationer at optage på, om det er i selve Odense by eller andre steder i omegnen er der mulighed for at skabe en fed videoproduktion. Hvis man vælger at lave en videoproduktion i Odense og omegn er det muligt at søge filmstøtte fra Odense Filmværksted. At få produceret noget content til sin virksomhed er en idé der bør overvejes, fordi det kun kan gavne din forretning, ved at få lavet noget video, som kan bibeholde og tiltrække nye og flere kunder til din virksomhed. Som nævnt kan det også være du går med drømmen om at få produceret en film - en kortfilm, hvis du er ny i filmbranchen. Der er altså et hav af muligheder med videoproduktion.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.