Annonce
Vejle

Har du skæg? Her kan du blive barberet af en dame

Man skal ikke være sammen med Nanna Frost Carlsen i mange minutter, før man kan konstatere, at håndelaget er fint, og hun er passioneret. Foto: Flemming Larsen
Nanna Frost Carlsen er frisør i Klippestedet på Grejsdalsvej, men mestrer også barberingens kunst. Den 22-årige kvinde er uddannet både frisør og barber.
Annonce

Vejle: Jesper Rasmussen har taget plads i stolen hos Vejle nye barber.

Nanna Frost Carlsen svøber forsigtigt hans ansigt ind i et varmt håndklæde. Det skal blødgøre huden og åbne porerne, før den 22-årige kvinde kan gå i gang med at skumme hans ansigt ind,

Som den eneste kvindelige frisør i Vejle er hun også uddannet barber. Og man skal ikke være sammen med hende i mange minutter, før man kan konstatere, at håndelaget er fint og passionen stor.

- Jeg har arbejdet hos Klippestedet i fem år, og efter jeg blev færdig som frisør, fik jeg lyst til også at blive uddannet som barber, smiler Nanna Frost Carlsen.

Skoledelen fandt sted på Hansenberg i Kolding, mens barberkniven også er blevet svinget rigtigt meget i salonen på Grejsdalsvej 257, med mandlige modeller i stolen og under Jesper Brems Krambechs kyndige hænder.

Jesper Brems Krambech, indehaver af Hr. Barber i Grønnegade 40C, underviser gerne andre i barberingens kunst.

Jeg har arbejdet hos Klippestedet i fem år, og efter jeg blev færdig som frisør, fik jeg lyst til også at blive uddannet som barber.

Nanna Frost Carlsen

Annonce

Står skarpt

Som barber kan Nanna Frost Carlsen godt lide, at mænd står skarpt.

- Jeg klipper gerne mænd. Skæg er igen blevet moderne, og så synes jeg, det kunne være spændende også at blive uddannet barber. Det ser godt ud, når en mand står skarpt: At både håret og skægget er trimmet, mener den unge barber.

En holdning, der deles af kunden i barberstolen.

- Jeg sejler. Og når jeg går i land, har jeg efterhånden besøgt et hav af barbersaloner rundt om i hele verden. Jeg kan godt lide både at få trimmet mit hår og mit skæg. Det handler om forkælelse, det vil jeg gerne betale for, siger Jesper Rasmussen.

Lidt senere giver Nanna Frost Carlsen kundens ansigt en gang massage, og afslutter med en gang aftershave, som spreder en maskulin duft i frisørsalonen.

Annonce

Mange mandlige kunder

Kirsten Tarp, indehaver af Klippestedet, er glad for sin nye barber.

- Vi har mange mandlige kunder. De er godt tilfreds med, at de nu også kan blive barberet. Men jeg er da overbevist om, at det også vil få flere mænd til at komme i salonen, siger Kirsten Tarp, der ud over den nye barbersalon også har en afdeling med parykker og er aktiv med egen webshop.

Nanna Frost Carlsen, frisør og barber hos Klippestedet i Vejle, kan godt lide, når mændene står skarpt. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce