Annoncørbetalt indhold

Har du taget et billede i dag med mobilen? Husk at gem det i skyen.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vores hverdag er i dag i langt højere grad digitaliseret sammenlignet med nogensinde før. Hvor end vi bevæger os, har vi vores mobil, computer eller tablet ved hånden, og hvert et minde eller begivenhed deles med verden omkring os. Alt vi har kær, gemmer vi således lige ved hånden, og på samme enhed, hvorfor et pludseligt uheld, i høj grad, og nærmest, vil tage flere års mindeværdige billeder fra os.

 

Annonce

I og med at vi i dag, bruger vores mobil til alt vi foretager os, er det også en naturlig ageren at gemme alt på denne enhed. Dette gælder alt fra billeder, til vigtige dokumenter eller noter. Hvis uheldet pludselig skulle være ude, står vi derfor tilbage uden noget. Vigtigt er det derfor at man husker at sikkerhedskopiere så altid ligger gemt på en sekundær harddisk. Det samme gør sig gældende for ens fotos hvorfor et overordnet råd lyder på at gem billeder i skyen.


Skab dit eget sikkerhedsnet

Der er ingen tvivl om, at det klar er smart at kunne have alt ved hånden. Med dette medfølger der dog også en række langt større risici, da man på blot få minutter vil kunne risikere at miste alt på én og samme gang. Førhen var det naturligt at man gemte sine dokumenter rundt på flere forskellige enheder, hvilket til trods for at være mere kompliceret, skabte en større sikkerhed, da alle ens vigtige filer hermed lå mere spredt.


Vælger man at tilknytte sig en sky og gøre brug af den, kan man gemme sine billeder, dokumenter og diverse andre filer sikkert. Alt bliver placeret på en sekundær harddisk, hvilket gør det muligt at fremkalde det hele igen, i tilfælde af, at ens mobil pludselig lukker ned, bliver stjålet eller et øvrigt uheld opstår.


En organiseret tidslinje

En mobil har et hvis antal gb og rummer sjældent flere tusinde billeder. En god måde hvorpå man således kan skabe mere plads på sin mobil, er ved at overføre nogle af sine ældre billeder, og således skabe plads til nye. Ved at overføre dem til skyen, bliver de automatisk organiseret og lagt i rækkefølge. Du vil således nemt kunne scrolle dig tilbage til en specifik begivenhed på en specifik dato, eller finde frem til et helt konkret billede. Med en sky får du således din helt egen organiseret tidslinje hvor du kan se flere år tilbage, og mindes de mange gyldne øjeblikke i dit liv.


Yderligere er det muligt, at tilknytte billederne hver deres mappe, for at skabe mere orden og system. Disse kan du omdømme, så du nemt kan navigere rundt mellem de forskellige billeder. Ønsker du at dele dine billeder med familie eller venner, er dette også muligt, hvorved man ligeledes kan give tilladelse til mappens funktioner, så øvrige vil kunne tilføre deres billeder. Ved større arrangementer som bryllup eller fødselsdag, er dette oplagt for at sikre at man ikke går glip af et øjeblik.


100% kvalitet

Undgå at dine billeder bliver komprimeret eller nedskaleret i kvaliteten ved brug af skyen. Oftest vil du opleve at dine billeders kvalitet forringes når du overfører dem fra en enhed til en anden. Dette er ikke tilfældet ved brug af skyen, hvorfor du vil opleve, at dine billeder bevarer deres fulde opløsning og kvalitet. Dette giver samtidig mulighed for, at du på et senere tidspunkt, vil være i stand til at få fremkaldt dine billeder, hvorved de fortsat vil fremgå i den bedste kvalitet. Med et abonnement vil du således kunne få adgang til alle disse funktioner for blot få kroner om måneden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.