Annonce
Jelling

Har vi fået wild west-lignende forhold i Jelling?

Byens Torv i Jelling fotograferet mandag middag. I baggrunden ses det "bygningsværk", som læserbrevsskribenten undrer sig over, at torvets brugere stadig kan se, når kommunen for fem uger siden gav et påbud til Café Sejd om straks at fjerne det. Foto: Leif Baun

Jelling: Mandag den 11. juni fik Café Sejd et påbud af Teknisk Forvaltning om omgående at fjerne et ikke godkendt bygningsværk på Byens Torv Jelling.

Dette har man valgt ikke at efterkomme under henvisning til, at man har fået tilladelse til at udnytte et antal kvadratmeter foran cafeen, og at det opførte er i vikingestil.

Vi kan konstatere, at Vejle Kommune endnu fem uger efter påbuddet ikke har fået fjernet det ulovligt opførte. Det står stadig som et bevis på Vejle Kommunes manglende evne til at gennemføre en konsekvent lokal bygningsplan samt overholde et æstetisk udtryk omkring palisadeområdet, hvor man netop har anvendt mange penge for, at vi alle kunne få et smukt Byens Torv.

Jellings mange gæster må i sandhed undre sig, og vi andre må spørge, om det er nye tider hvor butiksejere med ret til at anvende areal foran lejemålet også automatisk har ret til at opføre, lige hvad man vil, bare ordet "VIKING" nævnes.

I øjeblikket har REMA 1000 jo problemer med at få tilladelse til at udvide, så vi kan bare råde dem til at få fat i en tømrer til at opføre en stor lade på arealet mod Vejlevej, som man jo har tilladelse til at udnytte til salg af planter, og så hokus pokus bliver der mulighed for en ny frugt- og grøntafdeling.

Disse nye Wild West tilstande åbner i sandhed helt nye muligheder for alle forretningsdrivende i Jelling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce