Annonce
Læserbrev

Harte Skole bliver en idrætsskole

Læserbrev: For de knap 200 elever på Harte Skole vil det nye skoleår byde på en helt ny slags hverdag. Deres folkeskole bliver nemlig en idrætsskole.

Der er sørget for en solid kompetenceudvikling af personalet på Harte Skole, så de fire ugentlige idrætstimer og det øvrige bevægelsesfokus i anden fagundervisning bliver sjovt og spændende for alle elever. Så har man som elev på Harte Skole andre interesserer end idræt, så er der stadig grund til at glæde sig til det nye skoleår.

Samtidig med det nye skoleår starter også initiativerne ”Aktiv Eftermiddag” og ”Harte i bevægelse”, hvor eleverne på Harte Skole få gavn af de lokale ildsjæle indenfor fritidslivet hos Harte Gymnastik og Idrætsforening.

På Vonsild Skole har man de senere år også haft et øget fokus på motorik i de mindste klasser, og man kan se, at de faglige resultater og sociale relationer forbedres, når motorikken styrkes.

Jeg glæder mig til at følge kommunens nye idrætsskole og siger stort tillykke til Harte Skole med deres nye titel og gode lokale samarbejde.

Annonce
Kristina Jørgensen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Pigespejderne holder julemarked

Annonce