Annonce
Børkop

Hassan og hans hænder åbner i Brejning

Hassan Torabi åbner en afdeling af sin klinik. Det bliver i Brejning. Privatfoto
Hassan Torabi er kendt fra tv-dokumentaren Hassans Hænder, og nu åbner akupunktøren og massøren en afdeling i Jylland. Det bliver i Brejning.
Annonce

Brejning: Hassans Hænder var et tv-dokumentar, der fulgte Hassan Torabi fra Nykøbing Falster. Og det arbejde, han lavede.

Han tilbyder massage, sportsmassage, healing og akupunktur, og det var især som akupunktør, man fulgte hans arbejde med blandt andet en 13-årig pige, der havde lammelser i ansigtet efter en tumor.

Serien, som Danmarks Radio viste, har betydet, at Hassan er blevet en meget efterspurgt mand, og nu søger han så mod Jylland, nærmere betegnet til Brejning.

Her vil han en gang i ugen, om lørdagen, tage imod de kunder, som han har i Jylland og på Fyn.

- Der er jo langt til Nykøbing Falster, hvis man bor i Jylland, så vi har valgt at åbne en klinik vest for Storebælt. Det er tiden til det nu. Jeg har mange klienter, der er kræftpatienter, og som bor i det jyske. Og når de skal til Falster, er det en lang tur, hvor de ofte også vælger at bo på hotel. Det er en virkelig hård tur for mange, og det bliver meget nemmere for dem nu, siger han.

Annonce

Ikke længere på farten

At det nu bliver i Brejning, har sin egen logik. Det er jo midt i landet, men Hassan har også en datter, der studerer i Vejle, samt dyrker ridesport i Gårslev.

Så det er også en mulighed for at komme tættere på datteren. Selv er han en mand, der i den grad har brugt livet på at være på farten. Han har selv været landsholdsbryder for Danmark, men har brugt en stor del af sin karriere på at hjælpe sportsfolk. Han har fem gange deltaget ved et OL. For USA, Sverige og Dubai.

Ikke som sportsmand, men i det medicinske team bag.

- Jeg har rejst rigtigt meget i mit liv, og den del er jeg ved at lægge mere og mere bag mig. Jeg er blevet 58 år, og jeg vil gerne være mere hjemme, siger han.

Helt hjemme bliver det jo så ikke, for fra 30. maj vil han hver lørdag være at finde på Hasselvang i Brejning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce