Annonce
Brande

Have ved plejecenter er blevet mere brugervenlig

Pavillonen i haven ved Solbakken er blevet flyttet, så den er nemmere at besøge. Her er det aktivitetsmedarbejder Tina Rasmussen og plejehjemsleder Lene Nørgaard ved pavillonen, der skal genindvies onsdag 28. august. Foto: Peter Hald
Flytning af pavillon og nye fliser gør haven ved Solbakken til et mere fremkommeligt sted.

Ejstrupholm: En flytning af en pavillon og nogle nye fliser har gjort underværker i haven ved plejecentret Solbakken i Ejstrupholm. Pavillonen er blevet flyttet 20 meter, men det er mere højden, der har gjort forskellen. Tidligere var den nydelige pavillon anbragt på en forhøjning i haven, og da der samtidig var grus på stien derop, var det temmelig bøvlet for de ældre, der bruger kørestol eller rollator.

Resultatet var, at pavillonen ikke blev benyttet særlig ofte, så derfor har plejecentret og de frivillige fra aktivitetsrådet taget konsekvensen. Pavillonen er nu placeret i fladt terræn og har byttet plads med flagstangen, og der er kommet nye brugervenlige fliser, der er doneret af aktivitetsrådet.

- De frivillige skal have et stort skulderklap. Uden dem var der mange ting, der slet ikke kunne lade sig gøre, siger Lene Nørgaard. Foto: Peter Hald

Indvies 28. august

Det betyder, at der nu er nye og bedre rammer - ikke blot i hverdagen - men også til det særlige OL-arrangement, der skal holdes onsdag 28. august fra klokken 10.

OL på Solbakken er en dag med bevægelse og mange aktiviteter og er noget, der arrangeres hvert år i samarbejde med Vennekredsen - de frivillige, der sørger for økonomisk og praktisk hjælp.

Beboerne er med til forskellige aktiviteter og der overrækkes medaljer til de tre bedste hold.

På grund af pavillon-flytningen og de nye fliser bliver onsdag 28. august ikke blot OL-dag, men også en dag med (gen)indvielse af pavillonen. Det er en offentlig begivenhed, hvor alle interesserede er velkomne, lyder det fra plejehjemsleder Lene Nørgaard og aktivitetsmedarbejder Tina Rasmussen. Indvielsen finder sted efter spisningen, der begynder klokken 11.30.

Ud over støtten fra aktivitetsrådet og vennekredsen har også boligselskaberne Domea og Midtjysk Boligselskab bidraget - sidst nævnte blandt andet med havemøbler og et højbed. Indenfor har aktivitetsrådet givet penge til nye gardiner i spisesalen.

- Jeg synes, at vi har en god fortælling om et lokalsamfund, der støtter vores center - der er virkelig udvist et stort engagement, siger Lene Nørgaard.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Mest læste

Annonce