Annonce
Hedensted

Havnefest holder fast i planen for 2021: - Vi tror på det

Juelsminde Havnefest fortsætter forberedelserne frem mod uge 28. Kontrol af coronapas må kunne løses, mener havnefestudvalget. Arkivfoto: Mads Hansen
Juelsminde Havnefest vil tilpasse sig et eventuelt krav om kontrol af coronapas og finde erstatning for hovednavn, der har meldt fra.

Juelsminde: - Vi satser på, der bliver havnefest. 100 procent. Vi tror på det.

Sådan siger Nickolaj Sørensen, formand for Juelsminde Havnefest, efter det seneste møde i havnefestudvalget.

Det blev holdt oven på lanceringen af den politiske aftale om åbningen af Danmark.

Annonce

- Ligesom andre har vi kigget på udspillet. Vi havde håbet på, det ville være lidt mere fyldestgørende. Der var nyheden om det her coronapas, og vi tror på, der kan blive en kontrol med. Så vi arbejder henimod, at der kan blive havnefest med samme størrelse og samme publikum og rigtig god musik, siger Nickolaj Sørensen.


Hvis bare vi kan få lov til at holde havnefest, så skal vi nok finde en løsning på, hvordan vi kan kontrollere coronapas.

Nickolaj Sørensen, havnefestformand


Han og udvalget må vente et stykke tid endnu på nærmere udmeldinger om rammerne for festivaler, men udvalget fortsætter forsigtigt forberedelserne og ser på, hvordan forskellige restriktioner vil kunne håndteres og overholdes.

Skal erstatte Malurt

Musikprogrammet bliver der også arbejdet på. Malurt, der var på som hovednavn lørdag i uge 28, udskød i januar alle koncerter til 2022.

- Vi gad godt have haft dem, men vi håber, vi kan præsentere dem en anden gang. Lige nu prøver vi at finde en erstatning, og vi tænker, at folk ikke bliver skuffede over det, vi ender med, siger Nickolaj Sørensen.

Han fortæller, at dem, der har billet til lørdag, vil få en mail med tilbuddet om, at de kan få den refunderet.

- Man kan selvfølgelig også beholde sin billet og bruge den til det band, som kommer i stedet for. Så det håber vi, alle gør, siger Nickolaj Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Den ene gravede have - den anden ligger syg og har lånt krykker: Vandrekammerater tager ny udfordring næste år

Alarm 112 For abonnenter

87-årig døde ved brand i ældrebolig: Der var hverken røgalarm eller sprinkler i lejligheden

Annonce