Annonce
Navne

Headhuntet: Filialdirektør rykker fra Sydbank til Spar Nord

Efter fire år som filialdirektør i Sydbank i Varde rykker Gertie Baungaard Gorzelak til Esbjerg, hvor hun er ansat som filialdirektør i Spar Nord i Esbjerg. Arkivfoto: Henrik Reintoft

Varde/Esbjerg: Gertie Baungaard Gorzelak er stoppet som filialdirektør i Sydbank i Varde, hvor hun har været ansat sin 2017. Inden da havde hun været souschef hos Skjern Bank i Esbjerg i ni år. Og hun kan nu fortælle, at hun har fået nyt job som filialdirektør i Spar Nord i Esbjerg med 12 medarbejdere.

- Jeg kender Esbjerg og får nu mulighed for at pleje mine relationer i både Esbjerg og Varde, siger Gertie Baungaard Gorzelak, der er begyndt i sit nyt job.

Da Spar Nords nærmeste filialer ligger i Herning og Kolding, så dækker filialen i Esbjerg også Varde Kommune, hvorfor hun til fulde kan udnytte sit netværk.

Annonce

Hun har ikke selv søgt jobbet, men er blevet headhuntet.

- Jeg søgte ikke selv væk. Jeg har været utrolig glad for at være i Varde Kommune, siger Gertie Baungaard Gorzelak om sin tid i Sydbank i Varde.

Hun har gennem flere år været en meget synlig formand for Varde Handel. Og hvis medlemmerne til generalforsamlingen den 9. juni vil det, så fortsætter hun gerne som formand og vil samtidig melde Spar Nord ind i Varde Handel. Der er intet i vedtægterne, der forhindrer, at hun kan fortsætte som formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce