Annonce
Sport

Hedensted blev overmatchet og led stort nederlag til tophold: Ny cheftræner vil ikke gå på kompromis med spillestilen

Mikkel Thisgaard havde Hedensteds bedste mulighed, da han brændte et straffespark i kampens døende minutter. Foto: Ole Nielsen.
Hedensted IF tabte lørdag med 5-0 til Marienlyst. Det får dog ikke klubbens nye cheftræner til at ryste på hånden i forhold til det spilkoncept, han forsøger at implementere.

Hedensted: Det er ikke blevet til en drømmestart for Hedensteds nye trænerteam. Holdet tabte sidste weekend 1-0 på hjemmebane til Aarhus Fremad, mens holdet lørdag led endnu en hjemmebanenederlag - denne gang på hele 5-0 mod Marienlyst.

De grønblusede brændte en stor chance kort før Marienlysts første scoring, men herudover var der aldrig tvivl om resultatet. Hele fem gange måtte Hedensteds målmand, Kenneth Qvist, hente bolden ud af netmaskerne, og hjemmeholdet var allerede bagud med tre til halvleg.

- Vores mål ændrer sig ikke i forhold til, hvad vi gerne vil. Vi er nødt til at blive bedre til at dominere kampene, og det er vi også nødt til at øve os på mod de gode hold. Det blev vi på sin vis straffet for i dag, sagde Hedensteds cheftræner, Nicolai Givskov.

Annonce

Hedensteds nye cheftræner arbejder med at implementere et højere pres samt gøre holdet til et mere boldbesiddende mandskab.

- Vi får ikke lagt det høje pres. Jeg synes, det var fornuftigt, at vi trak os længere tilbage. Det var ikke på den del, vi blev straffet, men vi blev straffet på, at de var så gode på bolden og flyttede den så hurtigt rundt, sagde Nicolai Givskov og fortsatte:

- Det er aldrig sjovt at bruge turneringskampe på at få et koncept på plads, men vi er nødt til at se udviklingen i det og forsøge at blive bedre til de ting, vi gerne vil.

Nu venter en vigtig kamp næste weekend mod FC Sydvest 05 Tønder. Hedensted har tre point op til sønderjyderne, som ligger over nedrykningsstregen.

- Vi vil ned og angribe dem. Vi vil styre spillet og have bolden. Vi skal ikke begynde at ryste på hånden nu, sagde Nicolai Givskov om næste weekends opgør.

Nicolai Givskov og assistenttræner Allan Worsøe har kontrakt til årsskiftet, hvorefter parterne vil drøfte, hvorvidt aftalen skal forlænges.

Danmarksserien, Pulje 3

Hedensted IF 0-5 Marienlyst (0-3)

Mål: 0-1 Markus Bay Jensen (14'), 0-2 Louis Larsen (27'), 0-3 Ronny Larsen (38'), 0-4 Andreas Kjerstad (66'), 0-5 Ronny Larsen (85')

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Danmark For abonnenter

Frygten for forurenings-sygdomme i Grindsted er blusset op igen: Her er, hvad vi ved

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Sikær tog serveretten med præcist svar - og derefter skiftedes borgmesterkandidater pænt: Men på særligt et punkt havde Sikær og Jens Ejner forskellige holdninger

Vejle Boldklub For abonnenter

Det er kun en pokalkamp: Men derfor gør VB alligevel klogt i vinde over AC Horsens

Alarm 112

Efterlysning af 17-årig: Fundet i god behold

Billund

Venstre-kandidat er vred: Har fået stjålet mindst fem valgplakater

Erhverv

Han fik den generte milliardær i tale: 'Der var et stykke danmarkshistorie, der slet ikke var fortalt tilstrækkeligt'

forside For abonnenter

Her er ugens regnskaber fra Vejle Kommune

Vejle Boldklub

Ingen masseudskiftning hos VB til pokalkampen i Horsens: Genvalg til alle minus én

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Rema lukker onsdag: Den nye købmand har ikke dansk pas - det er dæleme svært at høre

Debat

Sofie Østergaard: Lader du din partner styre økonomien for dig?

Navne

Morten stiller ikke op til byrådsvalget denne gang, til gengæld er han allerede blevet valgt til noget andet

Vejle For abonnenter

Først var de tæt på at opgive: Nu er Hovers kunstgræs ramt af den verdensomspændende varekrise - de manglende dele kan ligge i én hånd

Navne

De seneste døde i Vejle-området

Annonce