Annonce
Sport

Hedensted IF ansætter gammel kending og tidligere VB-spiller som sportschef: Skal være med til at styrke det sportslige setup i klubben

Hedensted IF har ansat sin første sportschef i form af Alex Nørlund (til højre.). Formand Henrik Lundsgaard Nielsen fortæller, at det er et forsøg på at styrke det sportslige setup i klubben. Foto: Hedensted IF.
Hedensted IF har ansat Alex Nørlund som ny sportschef. Han er tidligere førsteholdstræner i klubben, og dens første sportschef.

Hedensted: Der sker flere ting i det sportslige setup i Hedensted IF i disse dage. For tre uger siden skiftede klubbens førstehold cheftræner, og nu får klubben en gammel kending ind i rollen som sportschef.

Valget er faldet på den tidligere Vejle Boldklub-spiller, Alex Nørlund, som også agerede cheftræner for førsteholdet i Hedensted IF fra 2013 til 2017. Ansættelsen af Nørlund sker som et led i at styrke det sportslige setup i klubben.

- Alex Nørlund skal stå for at skabe en sportslig tilretning i klubben. Han skal være med til at forme spillertruppen samt sparre og vejlede trænerne i forbindelse med både træning og kamp, siger formand for Hedensted IF, Henrik Lundsgaard Nielsen og fortsætter:

Annonce

- Vi håber, vi får et setup, som er så attraktivt, at det kan være med til at tilknytte nogle nye spillere rundt. Vi skal ikke ud at købe spillere, men vi vil gerne trække dygtige spillere til klubben.

46-årige Alex Nørlund er tiltrådt med det samme, og han har i første omgang skrevet under på en aftale, der strækker sig et år ud i fremtiden.

- Flere af de opgaver, Alex Nørlund skal varetage, lå tidligere hos vores to cheftrænere samt et sportsudvalg. Flere af de mennesker er her stadig, men jo flere hænder og jo flere folk, der er til at løfte det igennem, jo bedre kan det blive. Det er noget, vi forventer os meget af, siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

Alex Nørlund står noteret for flere end 200 førsteholdskampe i VB - heriblandt en lang række på superliga-niveau. Han har også spillet i Viborg og AGF samt på det danske U21-landshold.

Hentede point i Tønder

Om det skyldes tilknytningen af en sportschef til HIF's setup skal være usagt, men det lykkedes faktisk det nye trænerteam at komme på tavlen med et enkelt point i lørdags via 2-2 i Tønder mod FC Sydvest 05. Faktisk var holdet snublende tæt på alle tre point, da det først lykkedes FC Sydvest at udligne i overtiden. HIF's to mål blev scoret af Jeppe Hansen og Mikkel Thisgaard.

Næste kamp er ude mod OKS på Okson Park i Odense lørdag 23. oktober kl. 13.Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Navne For abonnenter

Så skal der drikkes champagne: Alle naboer er inviteret til Irmgards 103-års-fødselsdag

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 1247 er smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Storfamilien Junkers tag er styrtet ned i regnvejret: - Tingene bliver nemmere af, at vi ikke sætter os ned og er kede af det

Sydjylland For abonnenter

Ny anholdelse i stor narkosag: Ung mand mistænkes for indsmugling af 22 kilo amfetamin og salg for 71.000 kroner

Alarm 112

Nedrevet køreledning: Togtrafikken er gået i stå mellem Jylland og Fyn

Alarm 112

Slam! sagde det: Lastvognen var for høj til broen: Lyskryds sat ud af kraft

Vejle Boldklub

VB-træner Peter Sørensen er fortsat uden sejr; vi har spillet til mere, end vi fik

Børkop For abonnenter

Regnen var centimeter fra at ødelægge Danmarks smukkeste vandmølle: ‘Vi har råbt op om det siden 2017, men der sker ikke noget’

Vejle Boldklub

Gentager historien sig, vinder VB fredag over FC Nordsjælland; det gjorde et kriseramt VB-hold præcis 15 år tidligere

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Løvkvist: Venstre vakler på vippen i Jylland - og det er Ellemanns store chance

Sydjylland

Anders troede, han skulle stemme på Venstre, men kandidattest pegede på et andet parti: - Det er stof til eftertanke

Alarm 112 For abonnenter

26-årig anholdt i Vejle i stor narkosag: Fik en liter amfetaminolie sendt til Vejle med posten

Vejle For abonnenter

Vejlenserne bider til: Burgeren er vigtigere end klimaet i en uge, hvor højvandsvagten sover med gummistøvlerne på

Vejle

Silende regn er skiftet til byger: Højvandsvagten stod op klokken tre i nat for at tjekke en vigtig ting

Annonce