Annonce
Sport

Hedensted jagter fortsat succesoplevelsen: Afstanden op til overlevelse vokser efter nyt nederlag

Ronni Nordnæs (th.) er en af de mange profiler, som har forladt Hedensted i løbet af de senere år. Det betyder, at danmarksseriemandskabet er i gang med at opbygge et nyt hold med flere unge spillere. Arkivfoto
Hedensted IF tabte 3-1 på udebane til OKS, og det betyder, at holdet fortsat er sidst i sin danmarksseriepulje. Tingene går ikke de grønblusedes vej, og nu er det op til holdets rutinerede spillere at vende skuden.

Odense: Vinden blæser i den forkerte retning for Hedensted. Sidste sæson var de grønblusede en del af oprykningskampen i danmarksserien, men dette halvår kæmper holdet en krig i den nederste del af tabellen.

Efter et ærgerligt pointtab sidste weekend mod FC Sydvest 05 Tønder havde Hedensted denne weekend mulighed for revanche mod et af rækkens tophold i form af fynske OKS. Et hold som Hedensted også duellerede mod i sidste sæson af danmarksseriens oprykningsspil.

Trods chancer til mere var sejren dog aldrig i nærheden lørdag, hvor værterne fra OKS var foran 3-0, da stadionuret rundede lidt over en times spil.

Annonce

- OKS har fire chancer, hvoraf det ene er et straffe. De scorer på tre af dem. Vi har overtaget på spillet og bolden, men det kniber med at skabe de store chancer i første halvleg, sagde cheftræner for Hedensted, Nicolai Givskov.

Anden halvleg bød på flere chancer for Hedensted, men symptomatisk for "De Grønnes" hidtidige kampe i sæsonen lykkedes det ikke at få prikket bolden i kassen mere end en enkelt gang.

- Jeg forventer, at de spillere, som har mest erfaring og har prøvet mest, skal trække læsset i sådan en periode, hvor det ikke går godt. Det er også dem, der i store træk skal få os ud af det her, og det ved de også godt, fortalte Nicolai Givskov og fortsatte:

- Heldet kommer til dem, som opsøger det. Vi skal være godt forberedte og opsøge alle de muligheder, der kommer i kampene. I går var der ingen, som slog op i banen eller ikke opsøgte noget, og bliver vi ved sådan, skal vi også nok få det vendt.

Hedensteds cheftræner fremhævede efter kampen holdets to yngste spillere, 18-årige Christian Jørgensen, og den 17-årige debutant, Cornelius Nymand, som to af banens bedst præsterende, ligesom målscorer Jonas Perra også var iøjnefaldende.

Danmarksserien, Pulje 3

OKS 3-1 Hedensted IF (1-0)

Mål: 1-0 Rasmus Jensen (45'), 2-0 Christian Wulff (58'), 3-0 van Tha Thawng (63'), 3-1 Jonas Perra (66')

Annonce
Erhverv For abonnenter

19 måneder var nok: Nystartet vognmand sælger sin virksomhed efter et år med voldsom vækst

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Navne For abonnenter

Lyt eller læs: Ritta var ikke som folk flest - heller ikke i døden: Vennerne skrev farvel på kisten, og hun fik sin aske i en rød VB-urne

Vejle

Vejle er omdannet til en labyrint for fodgængere: - Vi har måske været for optimistiske med gravetilladelserne, siger afdelingsleder

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Vejle Boldklub For abonnenter

Fantastisk Grytebust, et slagkraftigt angreb og 4-4-2: Det lærte vi af VB's knusende pokalsejr

Erhverv

Chris begyndte med tre brugte biler på en grusplads: Nu sælger han biler for millioner af kroner

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Erhverv For abonnenter

De brølende 70'ere: Mere end 30 mister jobbet: Virksomhed lukker efter 45 år

Leder For abonnenter

Molbo-historie koster 1,5 millioner skattekroner: Først skulle valget til ældrerådet ikke holdes, men så greb byrådet ind, så nu er der 21 ældre at vælge imellem

Billund For abonnenter

21-årig Kasper er ved at bygge sit selvværd op igen: Han er ordblind og fik i skolen at vide, at han var dum

Annonce