Annonce
Fodbold

Hedensted slås for livet i danmarksserien

Kenneth Qvist blev kåret som årets spiller i Hedensted. Foto: Dorte Adelfred.
For anden gang tabte Hedensted til bundholdet OKS, og der venter et hårdt forår på "de grønne" fra Hedensted.

Odense: For anden gang tabte Hedensted til bundholdet OKS, og netop disse to kampe ændrer Hedensteds efterår til "ikke godkendt".

- Vi havde håbet på mellem 15 og 20 points i efteråret oven på den store udskiftning i spillertruppen. Vi slutter på 14 points, og det er mindre end vi havde håbet, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred.

Hans hold tabte 1-0 i Odense, og ligesom mod Kolding IF på hjemmebane åbnede Hedensted kampen med nogle store afbrændere, denne gang fra Sebastian Bruhn og André Givskov.

OKS bragte sig foran 1-0 ved Frederik Klingenberg Jessen i det 40. minut. Hedensted jagtede udligningen, men nærmere end et hovedstød på stolpen fra Mathias Kahr Christensen kom Hedensted ikke.

- Vi spillede på en lille, ujævn bane. Det var en lige kamp, og det var ærgerligt, vi ikke fik udnyttet vore chancer bedre, sagde Kasper Adelfred. OKS er et hold, man ikke skal komme bagud mod. De forsvarede sig bravt.

- Tidligere havde vi Nikolaj Givskov som general i forsvaret, Mathias Kahr Christensen som styrmand på midtbanen og Mirsad Suljic som målfarlig angriber, god for 12-15 mål, men i år har vi manglet alle tre. Givskov kommer forhåbentlig tilbage i løbet af foråret, så vi kan få Mathias Kahr Christensen frem på midtbanen igen, sagde Kasper Adelfred.

Ronni Nordnæs og Martin Damsbo var de bedste hos Hedensted mod OKS.

- Jeg ser situationen sådan, at der bliver tre østhold og tre vesthold, der rykker ud af 2. division. Det vil betyde, at der rykker to hold ud af danmarksserien, og at nummer otte skal spille en play-off-kamp om nedrykning, sagde Kasper Adelfred.

Hedensted er på syvendepladsen i øjeblikket foran Odder.

Hedensted havde afslutningsfest lørdag aften. Kenneth Quist blev årets spiller, mens Benjamin Suner blev hædret for størst fremgang fra marginalspiller til stamspiller.

Hedensted fortsætter træningen og spiller på fredag en kamp mod VB's reservehold, der har Morten Bisgaard som træner.

- Vores bedste kamp i efteråret var 2-0 sejren ude mod Marienlyst, sagde Kasper Adelfred.

- Vi træner også videre, fordi vort andethold kæmper for oprykning til jyllandsserien. Hele klubben står bag holdet og håber, de rykker op, sagde Kasper Adelfred.

Simon Thisgaard blev kåret som årets træner i Hedensted for at føre serie 1 holdet frem til en topplacering. Hans bror Mikkel Thisgaard sad ude med karantæne på førsteholdet efter udvisningen mod Kolding IF.

OKS-Hedensted 1-0 (1-0)

Danmarksserien

Mål: 1-0 Frederik Klingenberg Jessen (19.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce