Annonce
Sport

Hedensted spillede uafgjort i Odense: Præstationen var endnu engang til mere end et point

Niclas Nymand spillede en god kamp for Hedensted. Han vikarierede på venstre back som erstatning for André Givskov, der sidder ude med knæproblemer. Foto: Picasa
Endnu engang var præstationen til mere, men Hedensted IF's danmarksserie-mandskab måtte nøjes med 1-1 på udebane mod B1913.

Odense: Hedensted IF har haft problemer med at trække sig sejrrigt ud af opgørene i denne sæson af danmarksserien. Lørdag blev det til 1-1 på Fyn mod B1913, og det var holdets tredje uafgjorte i sæsonens seks første kampe.

Det var gæsterne fra Hedensted, som startede kampen bedst. Allerede i det første minut havde udeholdet en stor dobbeltchance, der burde have ført til mål.

Trods et chanceovertag til Hedensted, kom B1913 foran i starten af anden halvleg. Med tre offensive indskiftninger kæmpede de grønblusede sig tilbage i kampen, da Denis Suljic for anden weekend i træk scorede et flot, udlignende mål.

Annonce

- Først og fremmest sidder vi med en bedre følelse end sidste uge. I dag præsterer vi okay på rigtigt mange parametre, og vi overholder de aftaler, vi har lavet inden kampen, sagde cheftræner for Hedensted IF, Kasper Adelfred, efter lørdagens resultat.

Hedensted står noteret for seks point efter lige så mange kampe. Trods den lave pointtotal har præstationerne været til mere.

- Præstationsmæssigt har vi spillet til flere point. I alle de uafgjorte kampe har vi været tæt på at trække det længste strå. Den eneste kamp, som ikke har været godkendt, er sidste weekend mod B1909. Vi ligger tre til fire point under det, vi har præsteret til, sagde Kasper Adelfred.

Bedst for Hedensted var de to backs, Nikolaj Søgaard og Niclas Nymand, mens den defensive midtbanespiller, Jeppe Hansen, også gjorde en god figur.

Hedensted manglede André Givskov, som sad ude med knæproblemer. Trænerteamet håber på at have ham klar til næste weekend.

Danmarksserien, Pulje 3

B1913 1-1 Hedensted IF (0-0)

Mål: 1-0 Nicklas Stokholm Jensen (52'), 1-1 Denis Suljic (80')

Annonce
Billund For abonnenter

56-årige Mona drøner rundt i byen på el-scooter: Nu samler hun ind til afghanske flygtninge i Jelling

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Mistænkelig lugt lukker kirke: 'Det er et utroligt ubehageligt rum at være i, og man kan smage et eller andet'

Navne For abonnenter

- Jeg har oplevet at blive slået ned bagfra, fordi jeg ser ud, som jeg gør: Mød Ravn i serien 'Mennesker'

VEJLE

Munkebjerg er ramt af flokvandring: Tvunget til at smække døren i for flere spisende gæster

Vejle Boldklub For abonnenter

VB møder Viborg: Derfor er det kampen, VB skal vinde og slet ikke tåler at tabe

VEJLE

Lyt: Det var ikke en drengedrøm, men det blev pludselig hans levevej - Daniel McBurnie tilegner Lysts Michelin-stjerne til én særlig person

Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Kultur

Se video med ældgammel elbil: 108 år gammel elbil havde vanvittig rækkevidde

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Annonce