Annonce
Erhverv

Heidi stak af på vinder-knallerten: Vejlenserne har stemt på Vejles bedste butikker - se alle vinderne her

Heidi Rosenkilde Larsen, Smag Dansk, er netop portrætteret i magasinet "invejle" - hvor hun fortalte historien om sin røde Puch Maxi. Foto: Mette Mørk
Godt 3000 stemte på Vejles butikker og servicevirksomheder, inden et dommerpanel fandt frem til vinderne. Og det var, som om tågen lettede, da vinderne skulle fejres.

Vejle: Der var bobler i glassene, og humøret var højt, da repræsentanter fra City Vejle med citychef Andreas Kiis Antonsen i spidsen fredag kårede vinderne af "Vejles Bedste".

De fem kategorier var Vejles bedste specialbutik, Vejles bedste café/spisested, Vejles bedste servicevirksomhed, Vejles bedste tøjbutik og Vejles bedste butik, og ifølge citychefen var kapløbet tæt. Her er vinderne:

1 Vejles bedste specialbutik: Smag Dansk

Det var en glad indehaver af Smag Dansk, der modtog prisen. Foto: Pernille Hannibal Larsen

Smag Dansk har været på en fantastisk vækstrejse det sidste år. Butikken har vokset sig ud af de oprindelige lokaler og er dobbelt så stor, som året før. Historien om specialbutikken i Vissingsgade, som virkelig formåede at gribe coronakrisens udfordringer og vende dem til fordele, gik ej heller ubemærket hen uden for Vejles bygrænser.

Heidi Rosenkilde Larsen har nærmest været i samtlige medier i Danmark og fortalt om den gode købsoplevelse i Vejle og - i særdeleshed - i Vissingsgade. Her er Smag Dansk med til at få tingene til at ske. Det gælder både gadeaktiviteter, udsmykning og livesalg på Facebook.

Læs "invejle"s store portræt af Heidi Rosenkilde Larsen her.

 

2 Vejle bedste café/spisested: Conrads

Der var god stemning i gården, da Conrads blev kåret som Vejles bedste café/spisested. Foto: Pernille Hannibal Larsen

Conrads er en hjørnesten i Vejle. Stemningen i Den Smidtske Gård er eminent, og det summer af liv i Conrads lokaler. Der er ofte koncerter med både levende musik eller dj's, som altid trækker masser af mennesker til.

Maden og betjeningen er dejlig og behagelig - det gælder både gælder frokost og aften. Under coronakrisen var Conrads hurtigt ude med blandt andet app-bestilling og en lang række aktiviteter, som gjorde besøget hos Conrads sikkert og behageligt.

3 Vejles bedste servicevirksomhed: Iron & Ink Tattoo Studios

Mange var med til at fejre Vejles bedste servicevirksomhed. Foto: Pernille Hannibal Larsen

Iron & Ink Tattoo Studios er en fantastisk væksthistorie med afsæt i Vejle midtby, siger dommerpanelet.

Siden åbningen for små 10 år siden på en sidegade til Vejles gågade, har Iron & Ink udvidet til nu fire studier - herunder en lokation i USA - og over 75 ansatte. Ikke nok med, at flere af de bedste tatovører flyves ind fra hele verden, så flyver der ligeledes utallige af kunder ind fra hele verden, for netop at blive tatoveret hos Iron & Ink Tattoo Studios i Vejle.

4 Vejles bedste tøjbutik: Buch's Herremagasin

Buch's Herremagasin røg igen helt til tops. Foto: Pernille Hannibal Larsen

Buch's Herremagasin er et plus for hele Vejle midtby. De omfavner byen og bakker altid op om dens aktiviteter. Det spænder lige fra James Bond og halloween til sommerferieaktiviteter.

Personalet smiler, er glade og udsender store mængder god energi hver eneste dag. Herudover er butikken altid synlige på sociale medier med både tirsdagskup og weekendauktion og meget mere, hedder det i begrundelsen.

Endelig påtager Buch's Herremagasin sig et stort socialt ansvar, hvor forretningen blandt andet bidrager til Vejles nytårsbad og senest et udfordret brudepar, som manglede nyt tøj til vielsen.

5 Vejles bedste butik: Vinoble

Vinoble er Vejles bedste butik. Foto: Pernille Hannibal Larsen

Vinoble vinder titlen som Vejles bedste butik, fordi den udøver en helt speciel service. Det gælder både højt produktkendskab, men også en speciel relation til kunderne.

Selvom klokken har passeret lukketid, og kassen er talt op, så åbner man gladeligt døren for at hjælpe med en ”last minute”-gave. 

Annonce
Vejle For abonnenter

79-årige Nancy faldt og fik ikke hjælp i 40 minutter, men plejehjemsleder afviser, at der blev begået fejl: 'Vikaren havde travlt med at smøre mad - hun gjorde ikke noget forkert'

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Manglende tider, trælse køreture og lange køer gør det nærmest umuligt at blive testet: 'Hvis ikke man er syg, inden man kommer ind, så bliver man det af at stå i kø udenfor i så lang tid'

Erhverv For abonnenter

Familieejet virksomhed præsterer stort millionoverskud: - Vi forbereder os på endnu en travl periode

Alarm 112

Aggressiv bilist blev stiktosset på parkeringsvagt: Kastede med madvarer og skældsord

Erhverv

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Hedensted For abonnenter

Posen er rystet voldsomt i fordeling af poster i det nye byråd: Kun én beholder sin formandspost

VEJLE

Øv-øv for 400-500 kommunalt ansatte: Årets julefrokost er aflyst

Alarm 112

Eksplosioner og gift i landsbyhave: Kendt ægtepar ramt af groft hærværk gentagne gange

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Vejle

Borgerne i Sandvad er skuffede: Det er ikke godt nok Mattias Tesfaye

SYNSPUNKT For abonnenter

Efter det bitre opgør mellem de gamle venner i Vejle Byråd: 'Skulle jeg pege på Martin, fordi vi var venner? Den slags kammerateri hører fortiden til'

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Selvfølgelig er en statue af den største danske spiller nogensinde en god ide

Annonce