Annonce
Erhverv

Hejse Kro udbygges: Politikere kigger på to forslag

Der er planer om at opføre op til 60 værelser på Hotel Hejse Kro. Arkivfoto: Mette Mørk
Hejse Kro ønsker at opføre 60 værelser, som skal bruges af håndværkere. Politikere kigger på to forskellige forslag.

Fredericia: Skal der opføres 60 nye værelser på Hejse Kro, eller bliver det 54?

Skal de nye bygninger bag den historiske kro være i én eller to etager? Det er nogle af spørgsmålene, som politikerne i by- og planudvalget onsdag tager stilling til. Her har Hotel Hejse Kro søgt om landzonetilladelse til udvidelse af kroen, som gerne vil råde over flere værelser. De skal stilles til rådighed for håndværkere, da store virksomheder som Google, DLG og ADP er i gang med byggerier i nærheden.

Bjørn Ipsen, som er direktør for Hejse Kro, har tidligere fortalt om planerne om at omdanne kroen, så der bliver flere værelser. Hejse Kro har i flere år levet en omtumlet tilværelse med flere konkurser. I maj overtog Bjørn Ipsen forpagtningen, og i ansøgningen til kommunen peger han på, at værelsesudlejning kan være vejen til succes for stedet.

- Ansøger forventer, at når transformationen er tilendebragt, er det slut med dårlige tider på Hotel Hejse Kro, da værelsesudlejning er en markant mere rentabel forretning, står der i sagsbeskrivelsen.

Annonce
Mobilhouse på Skærbækvej har sat streger på, hvordan hotelfløjen kan tage sig ud bag kroen. Tegning: Mobilhouse

Forvaltning peger på løsning

Hotel Hejse Kro vil gerne opføre en lige række værelser bag hotellet, hvor der er indgang fra parkeringspladsen bag kroen og udsigt til markerne. Dermed bliver der mulighed for lyse værelser.

Politikerne i by- og planudvalget skal tage stilling til to muligheder. I forslag A er der fire bygninger i to etager og 60 værelser.

I forslag B er der 54 værelser fordelt på to lige rækker. Mobilhouse står bag tegningerne til byggeriet, og forvaltningen indstiller, at der gives tilladelse til forslag A.

Sådan kan 60 værelser blive bygget - i forslag A. Tegning: Mobilhouse
Forslag B viser to lige rækker af værelser, hvor der er udsigt til marker og indgang fra parkeringspladsen. Tegning: Mobilhouse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce