Annonce
Vejle

Sportsgalla: Her er aftenens mange prisvindere

120 atleter, der vandt nationale eller internationale medaljer i 2018, fik hver overrakt Vejle Kommunes Idrætspris. Foto: Yilmaz Polat

Der blev i alt uddelt 10 priser ved Vejle Kommunes Sportsgalla torsdag aften.

Annonce

Vejle Kommunes "Årets Sportsnavn"

Skytten Stine Holtze Nielsen var til World Cup i Beijing, og derfor måtte hendes kæreste på scenen for at hente aftenens hovedpris "Årets Sportsnavn". Foto: Yilmaz Polat

Stine Holtze Nielsen, skytte i Vejle Skytteforening, vandt i 2018 guld ved EM i 10 meter luftriffel og EM sølv for damehold på 10 meter luftriffel. Hun vandt også to gange VM-sølv på 50 meter riffel for damehold. Stine Holtze Nielsen rejser verden rundt og deltager i mange stævner.

Vejle Amts Folkeblads og Spar Nords "Årets Stjerne"

Svømmer Andreas Hougaard Hansen var til stævne i Ungarn, og derfor var Vejle Svømmeklubs formand Lars Hededal på scenen for at hente "Årets Stjerne". Svømmeren sendte dog en videohilsen til musikteatret. Foto: Yilmaz Polat

Andreas Hougaard Hansen, Vejle Svømmeklub, kvalificerede sig som den første svømmer i Vejle i mange år til de europæiske juniormesterskaber på langbane i Finland. Som seniorsvømmer i efteråret blev det til to sølvmedaljer i 200 og 400 meter fri og en bronze i 100 meter fri ved kortbane-DM, ligesom han var med til at svømme guld hjem i 4 x 200 frisvømning ved NM i Finland.

EliteVejles Talentudviklingspris

Nikolaj Primdal fra Campus Vejle fik overrakt EliteVejles Talentudviklingspris. Foto: Yilmaz Polat

Nikolaj Primdal er en markant profil i arbejdet med talentudvikling på Campus Vejle Sportscollege og i Vejle Kommune. Nikolaj Primdal arbejder målrettet på at gøre hverdagen for atleterne på Sportscollege lettere, så de kan kombinere elitesport og uddannelse, og han siden 2016 arbejdet på at sætte e-sporten på landkortet.

Mayor's Choice

"Mayor's Choice" gik til Tour de France-lobbyisterne, Joachim Andersen og Alex Pedersen. Foto: Yilmaz Polat

Alex Pedersen og Joachim Andersen har arbejdet syv år på at overbevise Tour de France-ledelsen om, at Danmark skulle huse løbets startetaper. Det lykkedes, så Vejle er blandt startbyerne i 2021-udgaven af verdens største cykelløb.

Vejle Idrætsråds "Du gør en forskel pris"

Den mangeårig leder i OK Gorm Karl Kristian Terkelsen (i midten) fik overrakt Vejle Idrætsråds "Du gør en forskel pris". Foto: Yilmaz Polat

Karl Kristian Terkelsen, OK Gorm, har været med til at udvikle klubben, og har været en bærende aktør i projekt "Find vej i skolen" , hvilket han har uddannet en lang række skolelærere til. Han er en ægte ildsjæl, der brænder for sin passion og sin forening.

Vejle Idrætsråds Ungepris

Træner i FC GOG Sicilie Nissan løb med Vejle Idrætsråds Ungepris. Foto: Yilmaz Polat

Sicilie Nissan, FC GOG, er startet som træner for de yngste årgange. Hun leger bold med børnene, og med latter og sit positive livssyn vinder hun børnene og alle i klubben. Hun er en igangsætter og strukturerer fint opgaverne omkring et hold og tager selv initiativer.

Folkeoplysningsudvalgets Ungelederpris

Folkeoplysningsudvalgets Ungelederpris gik til Kirstine Tvilling fra DDS-Brejning Søspejdere. Foto: Yilmaz Polat

Kirstine Tvilling, DDS-Brejning Søspejdere, er som leder af juniorspejderne et stort aktiv for spejdergruppen. Hun giver de yngre spejdere en tro på, at alle kan være med og bidrage uanset alder, evner og køn, og gennem sit engagement inspirerer og motiverer hun dem.

Folkeoplysningsudvalgets Foreningslederpris

Folkeoplysningsudvalgets Foreningslederpris blev overrakt til forkvinde i tegnsprogsforeningen Tegnbølgen, Rikke Hansen. Foto: Yilmaz Polat

Rikke Hansen, Tegnbølgen, er som forkvinde en stor drivkraft i foreningen. De seneste fire år har hun været med til at sikre foreningen stor fremgang, og hun sørger for, at døve og hørehæmmede får samme mulighed og tilbud som andre på deres modersmål - dansk tegnsprog.

Parasportsrådets Foreningspris

Parasportsrådets Foreningspris gik til Foreningen Gårslevhallen og Gårslev Gymnastikforening og prisen blev blandt andet overrakt til formand Arne Rahbek (i midten). Foto: Yilmaz Polat

Foreningen Gårslevhallen og Gårslev Gymnastikforening, er blevet en del af "Fitness for Alle". Et banebrydende projekt, der skal skabe innovative og nytænkende tiltag, som gør fitness tilgængelig for mennesker med bevægelseshandicap, og Gårslev GF startede i februar en el-hockey klub.

Parasportsrådets Individuelle Pris

Bente Wiggers fra Egtved Rideklub fik overrakt Parasportsrådets Individuelle Pris. Foto: Yilmaz Polat

Bente Wiggers, Egtved Rideklub, brænder for samværet mellem menneske og hest og er villig til at bruge hundredevis af timer på sin interesse. Hun brænder specielt for ”hesteassisteret læring", hvor udfordrede elever fra skolen får en fritidsaktivitet sammen med heste.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce