Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal: 201 flere bekræftet smittede hen over weekenden

Visualisering af corona-virussen lavet af det amerikanske center for sygdomskontrol og forebyggelse. Foto: AFP Photo/Alissa Eckert

De danske myndigheder opdaterer løbende deres tal for antal indlagte, døde og smittede danskere med corona-virus. Her i artiklen samler vi tallene og giver samtidig et overblik over antallet af smittede, døde og helbredte på verdensplan.

Annonce

Siden sidst i juni er Statens Serum Institut stoppet med at levere data om corona-virussens udbredelse i Danmark i weekender og på helligdage.

Den samlede status herunder opdateres dog på hverdage klokken 14.

Enkelte tal opdateres dog kun tirsdage kl. 14.

SE OGSÅ: Se udviklingen i antal testede og smittede i din kommune

Annonce

Sådan er udviklingen i antal indlagte i Danmark 

Sundhedsstyrelsen har tidligere vurderet, at op mod 580.000 danskere vil blive smittede, 11.200 vil blive indlagt og 2800 danskere får brug for intensiv behandling efter den smitsomme virus covid-19 har ramt Danmark.

Smittetrykket har dog efter Danmark blev lukket delvist ned ikke været i nærheden af at presse Sundhedsvæsnet i den grad.

Annonce

Sådan er udviklingen i de danske regioner 

Region Midtjylland er den hårdest ramte region i Jylland og på Fyn af coronavirus set i forhold til antal smittede, indlagte og døde. Det er dog Hovedstaden og Sjælland, der set i forhold til antal indbyggere er hårdest ramt i Danmark.

Annonce

Så mange er døde og smittet med covid-19 

Opgørelsen over døde omfatter alle dødsfald, der er registreret inden for 60 dage i Danmark efter påvist infektion med corona-virus. COVID-19 er ikke nødvendigvis årsagen til dødsfaldet.

Modsat i flere andre lande har Covid-19-epidemien i Danmark ifølge Statens Serum Institut kun i yderst begrænset omfang ført til overdødelighed.

Annonce

Så mange er smittede, raskmeldte og døde på verdensplan

Herunder har vi samlet det store overblik over udbredelsen af virussen covid-19 verden over.

"Total confirmed" cases er samlet antal smittede, "deaths" er bekræftet antal døde og "recoveries" er raskmeldte efter smitte med covid-19.

Udbruddet af corona-virus begyndte i Hubei-provinsen i Kina, og landet var i lang tid det land i verden, der havde flest tilfælde af smittede, indlagte og døde personer. Siden har Italien og senest USA overhalet kineserne ifølge de officielle tal.

Du kan zoome ind på kortet i øverste, højre hjørne eller med to fingre på mobilen.

Annonce

Så mange er smittede, døde og raskmeldte i de hårdest ramte lande 

Her ses antallet af bekræftet smittede personer (Total confirmed cases) i lande med over 1000 smittede samt antal døde i de lande, som har været smittede med covid-19 (Deaths).

Coronosmitte.dk findes det seneste nye fra de danske myndigheder og svar på en række spørgsmål om covid-19.

-
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce