Annonce
Erhverv

Her er der kun tilfredse bilkunder

Sådan ser den ud. "En 100 procents kage" var den synlige belønning til Alex Bosenbæk og han 27 medarbejdere for at score 100 procent på alle de kvalitettskrav, Peugeot Danmark stiller. Foto: Jim Hoff

A. Boesenbæk A/S lider ikke under det ry for "brugtvognsforhandler". Kunderne til både nye og brugte biler er meget tilfredse med den service, der bliver ydet.

Give: De færreste ved, hvad en 100 procents kage er.

Men det har de fundet ud af hos A. Boesenbæk A/S på hjørnet af Diagonalvejen og Ringivevej. Her fik de for nylig besøg af Peugeot Importøren. Han kom forbi med netop en "100 procents kage".

Kagen var det synlige bevis på, at forretningen leverer 100 procent på alle de kvalitetskrav til kundebetjening, der stilles af Peugeot Danmark. Det er alt fra modtagelsen, forretningens udstråling, evnen til at forstå kundens behov, prøvekørslen, tilbud og udstyr, der måles på.

Importøren uddeler ikke "100 procents kager" uden at sikre sig, at grundlaget i orden. For at teste kundeoplevelsen i salgsafdelingen kommer der indimellem komme en "mysteryshopper" ind i forretningen.

Det er i princippet en almindelig kunde, som er udsendt med formålet om at afprøve alle facetter i den salgsoplevelse, den enkelte forretning byder kunderne på.

- Vi havde scoret maksimumspoint i alle led i salgsprocessen. Det er vanskeligt at opnå. Men det er meget tilfredsstillende, når det lykkes, siger Alex Boesenbæk.

Han tror, den nye succes hænger sammen med, at alle i forretningen brænder for det, de arbejder med. De ønsker virkelig at give en god, rolig og personlig oplevelse hver eneste gang, de har en kunde i butikken.

- Det kan åbenbart mærkes. Det falder godt i tråd med, at vi også er forsvarende mestre som "Årets salgsteam" blandt alle Peugeot forhandlerne i Danmark. Det forpligter, siger Alex Boesenbæk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce