Annonce
Vejle

Her er vinderne: City Vejle har kåret Vejles bedste

En vinhandel, et herremagasin, en kaffebar og en hotelkæde. City Vejle har uddelt priserne "Vejles bedste butik", "Vejles bedste tøjbutik", "Vejles bedste spisested" og "Vejles bedste servicevirksomhed".

Vinoble vandt på grund af indehavernes personlige og gode service, deres behagelige måde at møde kunderne på og deres brede vareudvalg. Foto: City Vejle

Vejle: Der blev uddelt pokaler og rosende ord, da City Vejle onsdag først på eftermiddagen besøgte tre af byens detailhandlere i midtbyen, nemlig vinhandlen Vinoble i Søndergade, Kaffebaren på Rådhustovet og tøjforretningen Buchs Herremagasin i Nørregade. Derudover besøgte City Vejle også Comwell Kellers Park i Brejning.

De fire har vundet cityforeningens konkurrence på Facebook om "Vejles Bedste".

De blev kåret i kategorierne "Vejles bedste butik", "Vejles bedste tøjbutik", "Vejles bedste spisested" og "Vejles bedste servicevirksomhed".

Vejles bedste butik

Vinoble

Buchs Herremagasin vinder på grund af medarbejdernes engagement. Butikken bidrager, støtter og bakker op om mange arrangementer i Vejle. Foto: Torben Hansen

Vinhandlen Vinoble vandt prisen "Vejles bedste butik", og i begrundelsen hedder det blandt andet:

"Vinoble vinder på grund af forretningens personlige og gode service, deres behagelige måde at møde kunderne på og deres brede vareudvalg. Dertil kommer personalets høje faglige niveau og at de er synlige og aktive med events, arrangementer og smagninger i byen, der ofte inkluderer andre erhvervsdrivende.

For at drive en specialbutik som deres og få kunderne til at vælge at købe vin i en gågadebutik, kræves der et højt personligt engagement og god lokal markedsføring.

I Vinoble møder man ejeren og ejerens kone, og når de rådgiver om vinene, så er det ofte med nævnelse af vinbondens navn eller en anden personlig anekdote.

Og det er ikke mange butiksejere i Vejle, der kan bryste sig a, at have spillet trommer i Kim Larsens band igennem flere år, hvilket i øvrigt ikke var en del af juryens bedømmelse.

Vinoble er en kæde af vinbutikker, men vi synes, at Vinoble er Jespers og Lenes og Vejles helt egen butik."

Vejles bedste tøjbutik

Buchs Herremagasin

Kaffebaren er et helt specielt sted midt i Vejle. Duften, intimiteten og stemningen på stedet er helt unik, og den rare oplevelse krones af indehaver Henning Klausens glade smil og venlige væsen. Foto: City Vejle

Buchs Herremagasin vandt titlen som "Vejle bedste tøjbutik", og i begrundelsen hedder det blandt andet:

"Buchs Herremagasin vinder på grund af deres exceptionelle gode service, deres altid gode humør, deres skøre ideer, glade smil, måde at være engageret på og deres solide udvalg af varer.

Butikken bidrager, støtter og bakker op om mange arrangementer i Vejle - hvad enten det er en smart Fiat 500 til Mens Night, en "Redbull"-bil til Kulturnatten, en drink til de studerende til "Dans om bøgen" eller græskar-jakkkesæt og fuldt sminket personale til halloween. Butikken er helt med fremme på de sociale medier og er dygtig til at markedsføre sig på en moderne måde, med respekt for kunden.

Der arrangeres events, og butikken gør det gerne sammen andre erhvervsdrivende, så oplevelsen bliver komplet.

Buchs Herremagasin er en butik med ægte Vejle-ånd og med ejeren bag disken."

Vejles bedste spisested

Kaffebaren

Comwell Kellers Park med hoteldirektøren Frederik Jelstrup i spidsen får prisen for et koncept med en oplevelse af velvære, tilfredshed og kvalitet. Foto: Søren Gylling

I kategorien Vejles bedste spisested vandt Kaffebaren, og i begrundelsen hedder det:

"Kaffebaren er et helt specielt sted midt i Vejle. Duften, intimiteten og stemningen på stedet er helt unik og den rare oplevelse krones af indehaveren Hennings glade smil og venlige væsen.

Henning kender sine kunder, de fleste ved navn og kaffepræference. Servicen på stedet er i top, og kvaliteten af det, der serveres på Kaffebaren, er i top.

Kaffebaren udmærker sig ved sit helt specielle DNA, ved sin oprigtighed og ægthed. Som selvstændig kædeneutral kaffebar kræver det sin mand og sin kaffe at ligge med to store kaffekæder som naboer, men trods det, er Kaffebaren det foretrukne valg blandt mange kunder.

Hennings engagement i lokalområdet og til diverse arrangementer bliver også fremhævet i begrundelsen. Man bliver så glad, og man ved at det bliver en god dag, når den kan starte med en kop kaffe og hjemmebagt bolle på Kaffebaren."

Vejles bedste servicevirksomhed

Comwell Kellers Park

I kategorien Vejles bedste servicevirksomhed vandt Comwell Kellers Park, og i begrundelsen hedder det:

"Comwell Kellers Park er et unikt sted, i et smukt landskab beliggende ved Vejle Fjord.

Stedet markerer på flotteste vis Vejle på landkortet over spa-byer. Deres høje service og kvalitetsniveau, sammen med et stærkt koncept, gør at man hos Comwell Kellers Park får en oplevelse af velvære, tilfredshed og kvalitet.

Selvom Comwell Kellers Park ligger i udkanten af Vejle, bliver stedet bundet godt sammen med byen og Comwell er et fantastisk hotel/konference supplement til byens/områdets øvrige hoteller. Oplevelsen man får på Kellers Park er meget positiv, der er gennemført design, gode værelser, imødekommende, god mad og hjælpsomt personale overalt og fremfor alt et lækkert spa-område."

I år stemte 2232 i de fire kategorier. Derudover er opslagene blevet læst/set af 38.014 Facebook-brugere.

2218 personer har valgt at klikke på opslagene. 304 har reageret og/eller kommenteret på opslagene, der er blevet delt 206 gange.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce