Annonce
Fredericia

Her får Fredericia snart en ny parkeringsplads

Der anlægges p-plads på sydsiden af Sjællandsgade, til højre i fotoet. Til venstre ses Voss-grunden, hvor en ny p-plads står klar om kort tid. Foto: Peter Friis Autzen
To nye, midlertidige parkeringsarealer er snart klar.

Fredericia: I november 2019 forsvandt muligheden for kantstensparkering i den ende af Sjællandsgade, der ligger mellem Norgesgade og Volden. Det fik dengang beboerne til at anlægge deres egen p-plads omme bag deres huse. Men nu er der udsigt til, at det igen bliver muligt at parkere i området.

I disse dage og et par uger frem er entreprenører nemlig i gang med at anlægge en midlertidig parkeringsplads på grunden, hvor bygningen Tutavallis tidligere lå. Ifølge afdelingsleder ved Fredericia Kommune Morten Svanborg forventes arbejdet afsluttet i løbet af to-fire uger.

Han tager dog forbehold for flytning af nogle kabler. Hvis det driller, kan p-pladsen blive forsinket lidt.

Annonce

Parkér snart på Voss-grunden

Også på den anden side af Sjællandsgade er der klargjort en ny, midlertidig parkeringsplads. Den ligger øverst på den store Voss-grund og står nu næsten klar. Ifølge Morten Svanborg mangler kun noget gadelys og andre småting.

Begge parkeringspladser er midlertidige, men der er ikke for nuværende andre, aktuelle planer for de to grunde, oplyser kommunen.


Begge parkeringspladser er midlertidige, men der er ikke for nuværende andre, aktuelle planer for de to grunde.


Den nederste del af Voss-grunden er blevet planet ud med overskudsjord fra anlæg af en ny p-plads ved Kommunikationsvej, der går mellem Lumbyesvej og Idrætscentret.

Den nederste del af den gamle industrigrund skal ikke bruges til parkering, men skal tilføres et muldlag og derefter sås til, så det bliver grønt. Når alt det er klar, flyttes grundens omkransende hegn længere ind, så området kommer til at fremstå mere grønt og mere åbent. Det forventes at ske sidst i april.

Begge nye p-pladser forventes klar i løbet af få uger, senest sidst i april. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce