Annonce
Hedensted

Her gør Burger King klar til at bygge ny restaurant

I forvejen har Burger King restauranter i Horsens og Vejle. Nu bygges der inden længe også en ved motorvejsafkørslen i Hedensted. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
Sunset Boulevard får ifølge Folkebladets oplysninger en ny nabo i form af Burger King, som vil bygge en ny restaurant. Fastfood-kæden bekræfter, at de næste år forventer at sende godt 40 arbejdspladser til byen.
Annonce

Hedensted: I løbet af næste år er burgerhungrende bilister ikke mere end en smuttur til Hedensted fra at kunne sætte tænderne i en whopper.

I hvert fald erfarer Folkebladet, at Burger King har lavet jordbundsundersøgelser på motorvejsgrunden ved siden af Sunset Boulevard med henblik på at bygge en ny restaurant.

Burger King bekræfter i en mail til Folkebladet, at de i løbet af det nye år vil åbne en ny restaurant i Hedensted med behov for godt 40 medarbejdere, men det har ikke været muligt at få et interview.

Derfor vides det ikke, hvor stor butikken bliver, eller præcis hvornår åbningsdatoen er sat til.

Ligeledes kan det ikke endeligt bekræftes, at beliggenheden bliver ved siden af Sunset Boulevard. Her har ejeren, Jan Ladegaard Jørgensen, dog også opsnappet nyheden, hvorfor han gør klar til at modtage sin nye nabo.

- Selvfølgelig tænker man altid, at det er bedre at ligge alene, men jeg er positivt stemt over for fremtiden. Andre steder ser man, at det kan gøre et område mere attraktivt og lokke flere spisende til, når der kommer flere om buddet. Samtidig er Burger Kings klientel nok ikke helt det samme som vores, så jeg mener helt klart, der er plads til os begge, siger han.

Burger King har i forvejen to butikker i henholdsvis Vejle og Horsens - begge beliggende langs motorvejen. På verdensplan har Burger King ca. 18.000 restauranter i knap 100 lande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce