Annoncørbetalt indhold

Her kan du finde moderigtige støvler til vinteren

Vinteren har taget til, og det er igen blevet koldt. Det betyder kedelige og triste gråvejrsdage, hvor man knapt har lyst til at gå uden for en dør. Men du kan nemt give dig selv en god grund til at træde ud over dørtærsklen – for eksempel ved at skaffe dig et par lækre, nye vinterstøvler!

Indholdet er sponsoreret

Vintermoden dikteres ofte af mange lag, tunge og mørke frakker og tykke halstørklæder. Det kan føles som om, man har tusind kilo tøj på, men med et par nye vinterstøvler kan du muligvis føle dig let på tå igen. Herunder får du nogle bud på, hvilke støvler du skal iføre dig denne vinter. Du kan også læse mere Billi Bi og finde moderigtige støvler til vinteren.

2 slags støvler til den modebevidste

  1. Tekstur og farve. Hvid du gerne vil have en elegant vinterstøvle, der samtidig fanger øjet, så gå gerne efter en speciel tekstur eller en frisk farve. Du kan for eksempel vælge en støvle i ruskind i en smuk mørkeblå farve, som passer til årstiden. En mørkeblå støvle passer til det meste, og du skal derfor ikke ud at investere i en helt ny garderobe med dine nye støvler.
  2. Få lidt højde. Hvis du gerne vil stå lidt ud fra mængden, så kan du for eksempel købe et par støvler, der har et langt skaft. Du kan vælge et par støvler, der går helt op til knæet, hvilket giver et yderst moderne og trendy udtryk. På samme tid er det også praktisk med lange støvler, da de varmer langt op på benet. Hvis du er til det mere stilede og dramatiske udtryk, så kan du vælge en høj støvle med høje hæle. Du kan også vælge den flade model, hvis du gerne vil bruge dem til hverdag.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.