Annonce
Egtved

Her lejer de elcykler ud: - Med sådan en er det ingen sag at tage en smuk tur i Egtvedpigens Cykelspor

Anni og Lars Hansen har investeret i ti nye elcykler, hvor en af en Christianiacykel med plads til to børn i ladet - eller som her hunden Svendsen. Dem kan man nu leje gennem den nye afdeling af deres virksomhed "Lars Vegas E-bike Tours." Foto: Mette Mørk
Hos Circle K har indehaverne investeret i ti nye elcykler, som skal lejes ud. De er nu klar til at tage imod sommerturister.

Egtved: - Det giver lige sådan et helt sug i maven, når man kører på sådan en, fordi man har motoren til at hjælpe, siger Anni Hansen med et stort smil.

Hun taler om elcykler. Hun og hendes mand Lars Hansen, der sammen ejer og driver Circle K i Egtved, har netop investeret i ti nye elcykler, som nu står klar til udlejning. Ni spritnye Winther-elcykler med "lav indstigning", så de er nemme for alle at stige på, og en Christiania-cykel med elmotor og plads til to børn i ladet foran.

- Vi har også købt to barnestole, så man også som børnefamilie kan tage ud på cykeltur og få en oplevelse sammen, forklarer Lars Hansen.

Annonce

Elcykler passer til alle aldre og alle typer af mennesker.


Med sådan en kan man sagtens cykle op af bakker uden overhovedet at blive forpustet eller komme til at svede, hvis man foretrækker det.

Anni Hansen, medindehaver


- Man bestemmer selv, hvor meget eller hvor lidt hjælp man vil have af motoren. Med sådan en kan man sagtens cykle op af bakker uden overhovedet at blive forpustet eller komme til at svede, hvis man foretrækker det, lyder det fra Anni Hansen.

Forslag til ruter

Cyklerne lejer de ud gennem den afdeling af deres virksomhed, som har fået navnet "Lars Vegas E-bike Tours. Via en ny hjemmeside kan man booke cyklerne. Eller man kan ringe til tankstationen.

- Vi forestiller os, at nogle helst vil booke online, men andre foretrækker måske at ringe og høre om de forskellige muligheder for eksempelvis at låne barnestol eller cykelhjelm. Vi kan også, hvis man har lyst til det, smøre en madpakke og lægge klar i cykelkurven, forklarer Lars Hansen.

Vil man gerne have nogle forslag til velegnede cykelruter, kan man også få det hos Circle K.

- Vi har haft fire seniorer til at cykle rundt i området og lave nogle ruter for os, som blandt andet fører folk forbi Bindeballe Købmandsgård og Tørskind Grusgrav, som er nogle af de flotte steder, man bør se, når man er her i området. Ruterne er også planlagt, så der er mulighed for toiletpauser undervejs, fortæller han.

Ruterne er alle langs landeveje, hvor det er nemt at færdes på cykel.

- Lige nu, hvor "Egtvedpigens Fodspor" er lukket, kan man i stedet komme ud i naturen på cykel i det, vi kalder "Egtvedpigens Cykelspor", siger Lars Hansen.

Annonce

Passer perfekt med shuttlebus

Cyklerne kan man leje for fire timer eller for hele dagen, og efter en meget kort instruks i, hvordan man bruger elmotoren på cyklen, er man klar til at køre.

- Vi har købt cyklerne med ekstra store batterier, så de skulle kunne klare 80 kilometer på en ladning, så man kan roligt tage sig en god, lang tur, forklarer han.

Engang drev Anni og Lars Hansen kun tankstationen i Vestergade, men de seneste år er paletten blevet udvidet med spillehal, bed and breakfast, golfcenter og senest elcykel-udlejning. Foto: Mette Mørk

Anni og Lars Hansen er nu meget spændte på at se, hvordan det kommer til at gå med udlejningen. De har selv en stor tro på, at det nok skal blive populært.

- Det er for nylig faldet på plads, at shuttlebussen også skal forbi Egtved og gør stop her hos os denne sommer. Det passer jo perfekt med vores cykeludlejning. Så kan man stige af bussen her, leje en cykel og tage på en fantastisk tur ud i ådalen, og så komme tilbage og tage bussen videre igen. Så bliver det ikke meget nemmere, mener de.

Annonce
Vejle For abonnenter

Personalemangel får restauratør til at trække stikket og koncentrere sig om sin restaurant i Vejle: 'Vi er tvunget til at stjæle folk fra hinanden'

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Give-familien vandt igen titlen som Årets Købmand: Nu hedder halvdelen af prismodtagerne Eskildsen til efternavn

Vejle For abonnenter

VB'eren Kim Elgaard blev snydt, så vandet drev, og måtte flygte fra Maldiverne midt om natten: Nu er han efterskolelærer og vil udbrede nyt boldspil

Erhverv

Vindmølle-opsynsmænd fra Vejle løb med eftertragtet erhvervspris: Er lige blevet opkøbt af amerikansk firma

Hedensted For abonnenter

Bliver dit nabolag også tilgodeset? Se listen over ekstraordinært mange nye byggegrunde

Vejle

Bajonetsaven er sat i arbejde - i næste uge lander den store maskine: Så mange måneder tager det at at pille godsbanebygningen fra hinanden

Vejle For abonnenter

I dag falder afgørelsen i Vejle Motorbådklub: 11 medlemmer skal kæmpe for deres plads - formand frygter yderligere splittelse

Alarm 112

Mand mistede styringen på bil: Ramte et vejskilt

Vejle

Så er det en kendsgerning: Skole har købt naboskolen af splittet Vejle Byråd - fremtrædende socialdemokrat blev sendt uden for døren

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Give

Nabokommunen vil bygge tre gigant-vindmøller klos op ad kommunegrænsen: Vi fortsætter kampen, lover modstanderne

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Navne

Den gamle overlæge får 10.000 kroner for at tale åbent om sorg og død: Han er selv blevet enkemand to gange

Annonce