Annonce
Egtved

Her skyder 30 lejeboliger og 16 parcelhusgrunde op

Byrådet vedtog i 2017 en ny lokalplan for dette område på 4,5 hektarer nordøst for Steen Blicher Vej, som udlægger arealet til boliger. Arkivfoto

Et nyt boligområde nordøst for Steen Blicher Vej ventes at stå færdigt i 2019. Området vil indeholde både dobbelthuse til leje og byggegrunde til parcelhuse.

Bredsten: Bredsten har længe haft et ønske om at få flere boliger i byen, og nu går det ønske i opfyldelse. Et område nordøst for Steen Blicher Vej, der i sommeren 2017 blev udlagt til boligområde, er blevet opkøbt af entreprenørfirmaet Aagaard Jensen Gruppen fra Vejle.

Virksomheden har i sinde at fylde de 4,5 hektarer op med både ejer- og lejeboliger, helt på linje med mange Bredsten-borgeres ønske. Det fortæller Poul Erik Jensen, der ejer entreprenørfirmaet sammen med sin søn, Simon Jensen.

- Området kommer til at bestå af dobbelthuse til udlejning og 16 parcelhusgrunde. Planen er, at vi sælger projektet videre, når det er færdigt, hvilket vi forventer, det er i 2019, siger Poul Erik Jensen.

Aagaard Jensen Gruppen vil opføre 15 dobbelthuse, hvilket giver 30 udlejningsboliger, som der allerede nu er stor interesse for.

- Vi har været i dialog med 26 familier, som har skrevet sig op til en af lejeboligerne. Nogle kan selvfølgelig nå at springe fra i mellemtiden, men vi forventer ikke, det bliver svært at leje boligerne ud, siger Poul Erik Jensen, der altså forvente at sælge husene videre til en køber, der kan stå for udlejningen i fremtiden.

- Vi er mest interesseret i at byggemodne området med veje og kloaksystemer. Det er vores speciale, siger han.

Annonce

Vi har været i dialog med 26 familier, som har skrevet sig op til en af lejeboligerne.

Poul Erik Jensen, Aagaard Jensen Gruppen
Aagaard Jensen Gruppen har base i Vejle, men far og søn, Poul Erik og Simon Jensen, har familie i Bredsten og kender derfor området. Arkivfoto

Plads til store parcelhuse

Parcelhusgrundene bliver omkring 900 kvadratmeter store.

- Vi er nødt til at komme op i den størrelse, så der er plads til at bygge et hus på 175 kvadratmeter. Det er den størrelse, folk gerne vil have i dag, siger Poul Erik Jensen.

Dobbelthusene kommer til at ligge på nogle mindre grunde med en lille have, og hver bolig kommer til at være 101 kvadratmeter stor.

- Hver bolig vil indeholde stue og køkken-alrum, badeværelse, soveværelse og to værelser derudover, så det henvender sig til mange typer lejere, siger han.

Første spadestik skal efter planen finde sted til august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Beruset knallertkører og ung mand med hash

Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce