Annonce
Hedensted

Hestemishandler slog til igen: Sprøjtede kvinde i hovedet med spraymaling

Spettrup - Hærværksmanden og dyremishandleren, som både onsdag og torsdag brød ind i en stald på Nederholmsvej 33 i Spettrup, gik i går til angreb på naboejendommen - denne gang gjorde han sig samtidig skyldig i overfald.

Som beskrevet i Folkebladet i går, har manden natten til torsdag mishandlet tre heste og to ponyer ved blandt andet at injicere dem med diverse bedøvende og smertestillende medikamenter samt penicillin. Efterfølgende har han skamferet dem ved at klippe haler, man og pandehår af dyrene.

I går kort før middag blev han til gengæld forstyrret i sit tilsyneladende målrettede angreb mod flere heste, da datteren til de første ofre fra naboejendommen lagde mærke til en mistænkelig mand i mørkt tøj, selvom hun vidste, ejerne ikke var hjemme.

Hun løb derfor over på ejendommen for at lukke deres hund ud. Pludselig stod hun ansigt til ansigt med manden, som kvitterede med et slag i ansigtet. Inden han tog flugten, tog han sig desuden tid til at sprøjte datterens ansigt til med blå spraymaling.
- Vi har gransket hjernen for at tænke over, hvem der kunne finde på sådan noget. Er det hævn for noget? Men vi har ingen anelse, og nu hvor han har været to forskellige steder, virker det endnu mere meningsløst og brutalt, siger datterens far, som også var det første offer for gerningsmanden, John Martensen.

Hvad bliver det næste?

På ejendommen havde gerningsmanden nået at spraymale flere blå krusseduller og skrive ordet hest. Også familiens hund fik maling på sig.

Til gengæld nåede han tilsyneladende ikke ind i stalden denne gang, hvorfor ingen af hestene led nogen form for overlast.

I første omgang stak gerningsmanden af til fods, men efter alt at dømme havde han en bil parkeret i nærheden, da han hurtigt var væk igen.

- Her i området stoler vi og passer på hinanden, men man kan ikke lade være med at tænke på, hvad der bliver det næste. Vi er nødt til at reagere, så han kan blive fanget. I første omgang holder vi ekstra vågne øjne på alt mistænkeligt, og så vil flere af os købe overvågningskameraer, siger John Martensen.

Manden beskrives som 170-175 cm høj og iført mørkt tøj.

Nabofamilien var berørte af situationen og ønskede ikke at tale med avisen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

112

Bilist kørte ind i siden på modkørende

Annonce