Annonce
Fodbold

HFS fik ønskestart efter ni år fravær

Martin Thomsen (i blåt) afgjorde HFS' comeback i jyllandsserien med målet til 2-1 efter 66 minutter. Arkivfoto.
Sejr på 3-1 over Esbjerg for HFS, der var tilbage i jyllandsserien efter ni sæsoner.

Horsens: HFS fik comeback i jyllandsserien efter ni års fravær med en sejr på 3-1 over Esbjerg.

Det startede fint for HFS, der bragte sig foran 1-0 ved Martin Holm efter 10 minutter, men efter en halv time gik HFS'erne i stå, og Rasmus Vilhelmsen udlignede til 1-1 efter 37 minutter.

HFS fik ikke den bedste start på anden halvleg, men pludselig fik "de gule" styr på kampen og fik skabt nogle megastore chancer.

Efter 20 minutter misbrugte Martin Thomsen en kæmpechance, og et minut senere scorede han - liggende - til 2-1 på en meget mindre chance.

Derefter fulgte flere gode HFS-chancer, den største til Mathias Bøje og også en kæmpechance til Dzejlan Karalic.

Derefter fik Esbjerg to gule kort, og HFS sluttede kampen med et straffespark, som Mads Damgard scorede sikkert på. Straffesparket blev begået mod Lucas Heilmann.

Esbjerg, der havde Jacob Auerbach som træner, var en vanskelig modstander, og Andreas Laursen, der er forsvarsgeneral, havde mange opgør med Bertram Thomsen, der er søn af den tidligere danmarksmester i sværvægtsboksning Søren B. Thomsen.

HFS'erne havde en del boldtab midt i kampen, men set som premiere var det en god start på klubbens comeback i jyllandsserien.

Holdet styrke er, at der ikke er nogen svage pladser, men profiler som Søren Jochumsen på mål, Andreas Laursen i forsvaret, Mikkel Munkø på midtbanen og hurtige kanter med Martin Holm og Mathias Bøje.

Målscorer Martin Holm måtte udgå med en skade.

HFS spiller sin næste kamp på lørdag på udebane mod Varde.

- Jeg var lidt bekymret i starten af anden halvleg. Jeg synes, vi sparkede for meget, men heldigvis fik vi styr på kampen igen, sagde HFS-træner Søren Matz. Det var en god holdindsats, men vi brændte nogle voldsomt store chancer.

HFS-Esbjerg 3-1 (1-1)

Jyllandsserien

Mål: 1-0 Martin Holm (10.), 1-1 Rasmus Vilhelmsen (37.), 2-1 Martin Thomsen (66.), 3-1 Mads Damgaard, straffespark (90.)

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Fra ondt til værre: Gammelhavn vil være lukket i månedsvis, forudser Trefor-direktør

Annonce