Annonce
Give

Historisk landsbykro er solgt til værelsesudlejning

Fredag den 2. oktober blev det en kendsgerning, at Grønbjerg Hotel nu er solgt efter godt et år på markedet. Den nye ejer Kasper Gravgaard påtænker at indrette det legendariske hotel til værelsesudlejning

GRØNBJERG: Der er ingen tvivl om, at salgsopgaven med Grønbjerg Hotel har været en af de mere interessante for ejendomsmægler Maiken Nørtoft fra RealMæglerne i Give, siden hun i september 2019 overtog salgsentreprisen.

- Det er klart, Grønbjerg Hotel er en af de ejendomme, som har givet ekstra spekulationer. Det er jo ikke bare en ejendom med hele den historie, der ligger forud. Det er meget andet end bare mursten, der handler om, siger Maiken Nørtoft.

Hun henviser til hele den triste historik omkring Grønbjerg Hotel, hvor ejeren Bent Sandfeld tabte kampen til kræft i januar 2020 efter at have været hårdt ramt af sygdommen det meste af 2019.

Annonce

For Bent Sandfeld, der var meget afklaret omkring sine helbredelsesmuligheder, var salget af Grønbjerg Hotel en af de sidste store opgaver, han skulle have løst, inden kræften tog ham så brutalt væk fra sin familie, hustruen Louise og deres to drenge.

Stor lettelse

Efter at Bent Sandfeld overtog kroen i 2007, kørte hotellet videre med selskaber, og da den driftige unge kromand i 2013 blev headhuntet til at forestå genrejsningen af Filskov Kro, kørte hotellet videre i en slags symbiotisk fællesdrift med Filskov Kro.

Siden juni 2018 lejede konceptet "MåltidsBoxen" sig ind på hotellet i Grønbjerg, men dette lejemål ophørte omkring årsskiftet i 2019.


Hotellet ligger jo i et godt område tæt ved Legoland og Givskud Zoo, og det er min klare fornemmelse, at der er et stort potentiale for at udbyde værelser til udlejning i området

Kasper Gravgaard, ny indehaver af Grønbjerg Hotel


- Jeg ved jo ikke, hvor lang tid jeg har igen. Derfor er det vigtigt for mig, at Louise og børnene ikke kommer til at hænge økonomisk på hotellet her i Grønbjerg. Louise er indstillet på at køre driften på Filskov Kro videre efter mig, og det i sig selv er en stor opgave. Hun har ikke brug for at skulle tænke på hotellet her i Grønbjerg også, forklarede Bent Sandfeld i en snak med undertegnede i september 2019.

Han nåede desværre ikke selv at se salget blive realiseret, men uanset tidspunktet, er der er ingen tvivl om, at Louise Bredvig Sandfeld nu drager et både lettelsens og glædens suk, da det i fredags blev en realitet, at det inaktive hotel i Grønbjerg nu er på andre hænder.

Annonce

På sigt 17 værelser plus hytter til udlejning

Disse hænder tilhører Kasper Gravgaard, der via sit firma Jysk Murer & Beton ApS i Vorbasse, som han driver med en kammerat, har erhvervet sig bygningerne på Hovedgaden 34 i Grønbjerg.

- Vi har købt hotellet i Grønbjerg med henblik på at udbyde værelser til udlejning. Målgruppen er både håndværkere og familier på gennemtræk. Hotellet ligger jo i et godt område tæt ved Legoland og Givskud Zoo, og det er min klare fornemmelse, at der er et stort potentiale for at udbyde værelser til udlejning i området, siger Kasper Gravgaard.

Det er ifølge Kasper Gravgaard hensigten, ikke mindst hvis det viser sig, at det forventede potentiale opfyldes, at de to store festsale skal ombygges til at indeholde i omegnen af yderligere 10 værelser, alt efter hvordan brandmyndighederne vurderer mulighederne.

- Kigger vi endnu længere frem, og hvis der bliver så meget gang i den, som vi forventer og håber på, så går vi også og pusler med ideen om, at der skal bygges nogle træhytter på græsplænen bag ved hotellet, siger Kasper Gravgaard.

Han forventer, at det indledende arbejde med at gøre hotellets eksisterende syv værelser klar til udlejning af værelser kan gå i gang i uge 41.

Det bliver naturligvis Jysk Murer & Beton ApS, der kommer til at stå for det meste af arbejdet, plus at Kasper Gravgaard og hans forretningspartner kommer til at trække på andre håndværkere indenfor deres netværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Peanutbutter-banana-sandwich og portugisiske grillspyd: Det har der været serveret på Vejlegården siden fagkonflikten

Erhverv

De seks vigtigste ting, du skal læse, for at forstå konflikten på restaurant Vejlegården

Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce