Annoncørbetalt indhold

Hjælp dit barn med at genfinde glæden ved skolen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Oplever du at dit barn er en smule skoletræt, så kan det sagtens være at alt er helt normalt alligvel. Alle børn oplever i perioder at være skoletrætte, men bliver det ikke bedre kan det udvikle sig til et reelt problem der både fører til faglige og sociale vanskeligheder.

Manglende glæde og interesse for skolen kan oftest skyldes ganske små ting, og en af dem kan være hvis dit barn finder et fag for svært, eller generelt har svært ved at forstå undervisningen

Annonce

Hvis dit falder længere og længere bagud i timerne enten pga. læsevanskeligheder, dårlig kommunikation mellem dit barn og læreren eller at dit barn bare har en anderledes indlæringsstil end den der bruges hyppigst i klassen.

Skolevægring pga. indlæringsvanskeligheder kan løses

Indlæringsvanskeligheder kan ofte løses med den rigtige tilgang og undervisning, det er dog ikke altid at skolen formår at spotte det enkelte barns behov, eller har ressourcerne til at hjælpe dit barn med at indhente det forsømte.

Som forældre må du måske også erkende at det er mange år siden du selv gik i skole, og selv som mor eller far kan det være svært at spotte hvordan du bedst hjælper dit barn med lektierne.

Der er heldigvis kommet mange flere muligheder for at få hjælp gennem de seneste år, via private ordninger som f.eks GoTutor.dk.

Her kan du og dit barn finde en underviser der kan hjælpe med at gøre de sure fag til gode oplevelser, og dermed at genfinde glæden ved undervisningen og skolen.

Er lektiehjælp ikke skolens opgave?

De sidste mange års skolereformer har været med hensigt på at give alle børn den lektiehjælp de har brug for, inden for skoletiden og i skolens rammer, men flere steder må man desværre sande at det ikke er resultatet.

Som forældre kan du selvfølgelig holde på at folkeskolen har deres pligt, men samtidig prioriterer du helt sikkert dit barns behov højere end at fastholde principper og meninger om hvad folkeskolen bør og skal gøre.

Derfor vælger flere og flere forældre nok også løsningen med privat lektiehjælp.

En tutorordning kan selvfølgelig også bruges ud fra barnets eget ønske om at blive endnu dygtigere i et fag hvor der allerede er opnået gode resultater, eller hvis du som forældre simpelthen mangler tiden til at hjælpe med almindelige lektier, og f.eks. hellere vil bruge kvalitetstid med dit barn på andre måder hvor det ikke lige er skolearbejdet der er i fokus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.