Annoncørbetalt indhold

HJÆLP! Mit barn sidder for meget foran skærmen

Dette indhold er sponsoreret

Sidder dit barn også som klistret op ad fjernsynet, Ipaden, mobilen eller noget helt fjerde? Finder du også børnene sidde i en klump i sofaen foran en skærm til familiefødselsdage i stedet for at finde dem ude i haven og lege gemme? Bare rolig… der er hjælp at hente. Vi kommer med 3 gode råd til, hvordan du får dit barn væk fra den hypnotiserende skærm.

Man kan ikke forvente, at børn bare sådan vupti begynder at lege, når de har en distraherende skærm, som kræver hele deres opmærksomhed. De skal hjælpes lidt på vej. Løbehjul til børn er en god idé, hvis man vil have dem ud på asfalten i stedet for i sofaen. Et par rulleskøjter til børn kan også være en super måde, at få børnene til at lege udendørs. Uanset hvad du vælger at investere i til dit barn, så sørg for at købe noget, som fremmer barnets udendørs legelyst. Hjælp dit barn med at få en sund livsstil, så barnet trives og ovenikøbet får motion.

Annonce

Hvis dit barn hele tiden ser dig med hovedet begravet i din egen skærm, er det nok ikke så mærkeligt, at dit barn gør det samme. Børn aber efter. De gør ikke altid, som de får besked på men gør tit det, som de voksne selv gør. De spejler sig især i deres forældre, og det er derfor vigtigt, at du som forælder er det gode forbillede her og går forrest. I kan eventuelt sætte jer sammen lørdag aften med et godt, gammeldags spil matador. Så hjælper I hinanden med at få skabt bedre, skærm-frie vaner og får tilmed også brug kvalitetstid sammen.

Okay… vi tilstår. Detervirkelig svært at slippe den skærm fuldstændig, og det samme gælder helt sikker også for dit barn. At tage en kold tyrker er derfor måske ikke det helt rigtige at gøre, når de kommer til at skulle bruge mindre tid på skærmen. I kan i familien eventuelt aftale skærmtid. Afsæt et passende antal timer, eller minutter, hvor I her må bruge jeres skærme. Her kan I så surfe så meget I vil, se alle de Netflix-afsnit I har lyst til, og scrolle så tosset I vil gennem Instagrams feed. Når den tid så ophører er skærmtid forbudt, og I er nu tvunget til at bruge tiden på noget andet, fx at tale med hinanden. Gisp.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.