Annonce
Vejle

Hjælp politiet: Mangler du værktøj, smykker eller et lommeur?

Foto: Fyns Politi
Fem mænd – to fra Rumænien og tre fra Moldova - sidder varetægtsfængslet for at en lang række indbrud. De fem blev anholdt på det vestlige Fyn. Foreløbig har Fyns Politi sat dem i forbindelse med 29 indbrud, men politiet tror, at de har endnu flere indbrud på samvittigheden.
Annonce

Vejle: Mangler du en boremaskine, en taske eller nogle smykker, så er det måske dig, Fyns Politi leder efter.

"Efterlysningen" kommer efter et stort gennembrud, hvor politiet har anholdt fem mænd, to fra Rumænien og tre fra Moldova. De blev anholdt 8. marts på Vestfyn og sidder nu varetægtsfængslet. Ved anholdelsen fandt politiet stribevis af tyvekoster.

Efter et større efterforskningsarbejde har politiet fundet frem til ejerne af tyvekoster fra i alt 29 indbrud begået i Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejle, Hedensted, Fredericia, Horsens, Aarhus og på den vestligste del af Fyn, men der resterer fortsat en omfattende mængde tyvekoster, som politiet ikke kan stedfæste og dermed finde ejerne af. Derfor offentliggør politiet nu en række billeder, hvor nogen forhåbentlig genkender deres ejendele. - Det er bare en ekstra god dag på kontoret, når vi oplever, hvor glade folk bliver over at blive genforenet med deres elskede arvestykke, et værdifuldt ur eller smykke. At blive udsat for et indbrud er utroligt grænseoverskridende, og som politimand er derfor en særlig glæde, når vi som i denne sag kan få rigtig mange koster bragt sammen med de rette ejere igen - og ved at gå ud med billeder, håber vi at få opklaret endnu flere indbrud i denne omfattende sag, siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Indbruddene er begået fra midten af februar frem til anholdelsen 8. marts. Det var efter et tip fra offentligheden, at politiet kom på sporet af de fem formodede gerningsmænd.

Tippet førte politiet til to ejendomme på det vestlige Fyn, hvor de fem sigtede var i gang med at pakke omfattende mængder af tyvekoster, formentlig med henblik på at sælge dem i Rumænien. De mange smykker var nøje pakket i poser efter deres metalværdi.

Tyvekosterne kan ses her, og skulle nogle af ejendelene være dine kan du kontakte Fyns Politi på mail: fyn-indbrudsgruppen@politi.dk.

Foto: Fyns Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce