Annonce
Trekantområdet

Hjælp til selvhjælp

Annonce

På Fritids- og idrætsudvalgets budget er der afsat 4,5 mio. kr. til hvert af stederne: Skanderup, Lunderskov, Vester Nebel og Brændkær, til nye halprojekter. I Vester Nebel er der desuden afsat 2 mio. kr. så aktivitetscentret ”Oasen” og Vester Nebel lokalhistoriske arkiv også kan blive flyttet og en del af det kommende halprojekt.

Vi synes der er gjort et fantastisk stort stykke frivilligt arbejde, i lokalområderne. Der samles penge ind, planlægges og meget andet. Men der er også rigtig meget der skal laves og det er ikke alt sammen lige let, for den frivillige arbejdskraft. Der kan godt være brug for en hjælpende hånd. Derfor har Fritids- og idrætsudvalget besluttet, at der skal gives administrativ og projektmæssig hjælp til de selvejende institutioner og foreningers anlægsprojekter, i en 3 årig periode. Der ansættes en projektkoordinator, som skal hjælpe med at få projekterne på skinner.

Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes et enigt Fritids- og idrætsudvalget, selv at finde midlerne til koordinatoren. Pengene går derfor ikke fra tilskuddet til hallernes projekter, der uændret er på 4,5 mio. kr. pr. styk.

Det er så godt og positivt med det store frivillige engagement i hele Kommune og på mange områder. Så er det også kun rimeligt, at vi i Fritids- og idrætsudvalget støtter op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Nyt coronatilfælde i Jelling: Fysioterapiklinik lukker resten af ugen

Annonce