Annoncørbetalt indhold

Hold dine medarbejdere glade med et væg til væg-tæppe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Noget af det vigtigste for at have en god og sund virksomhed er, at du har glade og tilfredse medarbejdere.

Medarbejderne er oftest nøglen til det hele, fordi det er dem, der enten får systemerne til at køre rundt eller har den daglige kontakt med kunderne.

Annonce

Derfor er det også vigtigt at passe på dine medarbejdere, og en af de bedste måder at gøre det på er ved at anskaffe dig et væg til væg tæppe til din virksomhed. Hvordan kan det være, undrer du dig måske over? Det er der flere grunde til, og vi har samlet et par stykker af dem herunder.


1. Akustikdæmpende og støjabsorberende

Et af de største problemer, ens medarbejdere kan opleve i løbet af en arbejdsdag, er, at der kan være meget støj, som kan påvirke koncentrationen.

Det kan være mange forskellige ting. Det kan være alt fra lyden af fodtrin, samtaler, telefoner eller noget helt fjerde. Fælles for dem er, at de alle sammen kan være forstyrrende, og i værste fald kan det give sygedage, hvis lydene er så voldsomme, at de ender med at give migræne eller lignende sygdomme.

Med et væg til væg-tæppe kan du dog være med til at mindske denne del, da væg til væg-tæpper er akustikdæmpende og støjabsorberende, og dermed kan de være med til at fjerne de værste gener, som dine medarbejdere måtte blive udsat for.


2. De binder støvpartiklerne

Væg til væg-tæpper har dog også andre ting, som kommer dine medarbejdere til gode. De er nemlig også rigtig gode for indeklimaet, da de binder støvpartiklerne.

Det er rigtig godt for alle dine medarbejdere, men der er nok især nogle allergiker, der ville blive rigtig glad for det, så de ikke skal sidde og nyse en hel dag.


3. Væg til væg-tæpper er varmeisolerende

I et land som Danmark, hvor det godt kan blive en kold affære til tider, kan det være rart, hvis man kan holde lidt mere på varmen.

Dette er også en af de ting, som væg til væg-tæpper kan være med til at hjælpe med. De er nemlig varmeisolerende, og det kan gøre, at dine medarbejdere kan holde varmen bedre i de kolde vintermåneder og ikke mister effektiv arbejdskraft, fordi de sidder og fryser.

Derudover kan denne del også være med til at sikre, at du ikke bruger lige så meget varme i din virksomhed, og hvis der er mulighed for at spare lidt på energiregningen i øjeblikket, så må det betegnes som en win/win.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.