Annoncørbetalt indhold

Hold dine råvarer friske, og undgå madspild

Vi kender det vidst alle, når vi åbner køleskabet eller kigger i frugtkurven og ser et par småtriste råvarer, som man ikke kan nå at få brugt og derfor smider ud. Der findes dog råd for dette, som mindsker dit madspild og får dine råvarer til at holde længere. Her er tips til hvordan du holder en række gængse råvarer friske længere.
Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Brug de overmodne bananer

Bananerne med rigeligt mange brune pletter kan måske ikke spises som de er, men de kan bruges til noget andet. Du kan blandt andet bruge de overmodne bananer til at bage en banankage. Skal du derimod have bananerne til at holde endnu længere, kan du skære dem i mindre stykke og komme dem i en frysepose. Herefter fryser du bananerne ned og kan tage dem op, når du skal bruge dem. Du kan blandt andet bruge dem i din smoothie eller til en hjemmelavet bananis. Blend de frosne bananer med lidt vaniljesukker og mælk og tilsæt hakket mørk chokolade. Voila! Din helt egen og sundere version af bananis.

Brug resten af dine krydderurter

Har du købt en stor potte med krydderurter, men ikke fået brugt det hele?

Forlæng dine krydderurters levetid ved at hakke dem fint og bland dem med olie. Kom herefter krydderolien i en isterningbakke og sæt det i fryseren. Så har du en lækker krydderolie til næste gang du skal bruge krydderurter i en gryderet eller anden madlavning. De kommes helt enkelt direkte i retten fra frost.

Hold salaten sprød i køleskabet

Salat kan hurtigt blive trist og kedeligt inden man når at få spist det hele. Det bedste råd er derfor at skylle salaten og komme det let fugtigt i en frysepose uden at mase det for meget sammen. Derefter kommes det på køl på nederste hylde i køleskabet, hvor det er koldest. På denne måde holder du liv i salaten længere.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.