Annoncørbetalt indhold

Hold en julefrokost for dine venner

Julen er tiden, hvor du skal hygge dobbelt så meget med dine venner, som du plejer at gøre.

Dette indhold er sponsoreret

Decembers mørke og de mange julelys overalt kan virkelig gøre noget ved folks humør. Der er desuden ingen jul uden julefrokost. I år kan du være den af dine venner, som tager initiativ til at holde årets julefrokost. Du kan gå i gang med planlægningen med det samme.

Mad og drikke

Noget af det vigtigste til en julefrokost er selvfølgelig maden. Maden kan du vælge at håndtere på flere måder. Hvis I gerne vil spare nogle penge, kan I vælge at løse det ved, at I hver især tager en ret med. Du kan stå for at uddelegere de forskellige retter til hver gæst. Hvis ikke I er interesseret i at lave maden selv, kan I vælge at bruge lidt ekstra penge på at bestille mad ud af huset. Så er I også sikre på, at maden bliver en succesfuld, for det er jo en vigtig faktor til en julefrokost. Drikkelse kan I altid medbringe hver især, for det er forskelligt, hvad folk foretrækker.

Underholdning

Til en julefrokost er det en god idé med nogle forskellige lege, der for alvor kan sætte gang i festen. En klassiker er selvfølgelig pakkeleg, hvor I hver medbringer nogle gaver og spiller terninger om dem. Det kan I både gøre med sjove snydegaver eller nogle gode, brugbare gaver. Hvis du vil finde på nogle anderledes lege, kan du søge nettet igennem for julelege.

Gå ikke ned på pynt

Hvis I skal komme rigtig i stemning, må du ikke gå ned på julepynten. Du kan tage på en shoppetur, hvor du handler ind til en masse festlig bordpynt. Det kan både være en juledug, juleservietter, stearinlys, nisser, sjove julehatte osv.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.