Annoncørbetalt indhold

Hold pauser fra hverdagen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi elsker selvfølgelig at bo i Vejle Amt, men uanset hvor du bor, kan du have en travl hverdag. Du kan endda være lidt stresset en gang imellem. For der er meget at se til i vores moderne liv. Vi skal passe mange opgaver og interesser.

Når du har så meget at lave, så er det vigtigt, at du husker at holde pauser. Du kan ikke klø på hele tiden. Dagen lang. Dag ud og dag ind. Du har brug for nogle pauser, nogle pusterum.

Annonce

Du kan holde små pauser og store pauser. De små er nemme at passe ind hver dag. En pause på nogle minutter kan gøre meget. De lange pauser skal planlægges. De varer nemlig flere dage. Men de kan til gengæld også lade dig godt op.

De små pauser

De små pauser kan du passe ind hver dag i dit travle liv. Du føler måske, at der ikke er plads til dem. Du har ikke tid. Men du kan godt finde tiden. En lille pause kan nemlig bare vare i to minutter.

Holder du mange små pauser i løbet af ugen, så vil det hele ikke være så hårdt. Med nogle pauser hver dag giver du din krop og din hjerne nogle pusterum. De får lige et øjeblik, hvor du ikke skynder dig og koncentrerer dig og så videre. De får nogle små pauser.

De store pauser

De store pauser er dem, vi gerne kalder ferier. Her kommer rejser ind i billedet. Mange tager væk, når de vil holde en længere pause. Det kan nemlig gøre det nemmere at koble af.

Du er nødt til at planlægge de store pauser. Det er de færreste, der kan rive en uge ud af kalenderen for at holde pause. Så der skal planlægning til. Men allerede planlægningen vil være godt for dig. Det vil give dig lige af forventningens dejlige glæde, når du tænker på, hvor meget du skal slappe af.

Lav ingenting

Når du holder en pause, så skal du prøve at holde helt pause. Lav ikke noget. I de små pauser kan du stille dig ved et vindue og kigge ud på naturen. Det kan give dig en overkommelig opgave, du kan bruge til at koble af. Indtil du begynder slet ikke at se ud ad vinduet, men bare være.

Når du rejser og tager en stor pause, bør du også forsøge at lave ingenting. Det kan du måske ikke på hele rejsen, men gør det så meget, du kan. Så får du ordentligt koblet af og ladet op. Når du kommer hjem igen, er du frisk og klar til at tage fat på hverdagen igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.