Annoncørbetalt indhold

Holder din økonomi dig fra at gå til tandlægen? Det kan blive dyrt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alt for mange danskere går for sjældent til tandlægen. Ikke færre end to millioner danskere går for sjældent til tandlæge, end de burde, og det kan blive et stort problem.


Annonce

Der kan nemlig være store konsekvenser ved at blive væk fra regelmæssige tandlægebesøg. Blandt andet kan usundt tandkød kædes sammen med alvorlige sygdomme som diabetes og hjertekarsygdomme. Samtidig risikerer du på sigt at skulle igennem store og dyre behandlinger, hvis du ikke gør det forebyggende arbejde ved at gå jævnligt til tandlæge.


Økonomien er helt afgørende

Det er en undersøgelse fra Københavns Universitet, der viser, at for mange danskere er for gode til at springe tandlægebesøgene over. Forskerne på Københavns Universitet har gennemgået tandlægebesøgende i Danmark mellem 2012 og 2016 og kan altså ud fra det konstatere, at omkring to millioner danskere går for sjældent til tandlæge.


Det kan der være mange grunde til. En af dem er tandlægeskræk. Det er de færreste danskere, der synes, det er specielt sjovt at gå til tandlægen. Men her er det vigtigt at huske, at jo længere man udskyder det, des mere ubehagelige og dyre kan det næste tandlægebesøg blive.


Den altoverskyggende årsag til at springe tandlægen over, er dog økonomien. Det er primært unge, ældre og personer i lavindkomstgrupper, der udskyder tandlægebesøgene.


Heldigvis findes der tandklinikker, som tager højde for netop dette ved at implementere tilbud til patienter i de grupper, der oftest springer tandlægen over. På Lindbergtand.dk kan du for eksempel se, at studerende kan få op til 15 procent rabat på deres behandling, mens folkepensionister kan få tilskud på op til 85 procent. Derfor kan det altså godt betale sig at få en tid ved tandlægen.


Det er dyrt at udskyde

Du tror måske, at du sparer penge ved at lade være med at gå til tandlægen. Men faktisk er det ofte omvendt. Jo sundere din mund er, des billigere er det nemlig at gå til tandlægen. Det giver derfor ikke mening at vente, til dit tandkød og dine tænder er syge, før du går til tandlægen. Det kan nemlig betyde behov for omfattende og dyre behandlinger. Regelmæssige tandlægebesøg forebygger både huller i tænderne og sygdomme i tandkødet og kan altså betyde, at du undgår en af de helt store behandlinger.


Se derfor på de regelmæssige tandlægebesøg som en investering, så du undgår en dag at sidde med smerte i munden og en stor tandlægeregning.


Du er ikke alene

Måske overvejer du lige nu at ringe til tandlægen og få en tid, men holder dig tilbage, fordi du skammer dig over, hvor længe du har sprunget tandlægebesøgene over. Rigtig mange danskere har gjort ligesom dig, så tandlægerne er vant til at have patienter i stolene, der ikke har været der i mange år.


Du vil ikke blive mødt af bebrejdende blikke eller moralske irettesættelser, når du sætter dig i tandlægestolen. Tandlægerne vil gerne have, at du kommer tilbage og har intet ønske om at skræmme dig væk. I stedet vil de hjælpe dig til at træffe de bedste beslutninger for din mund, din sundhed og din økonomi. Så tag den rigtige beslutning i dag og bestil tid hos din nye tandklinik.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.