Annonce
Vejle

Holger Gorm bakker op om homo-kritik i Gesten

- Hun har ikke sagt noget forkert. De fylder for meget, siger Holger Gorm Petersen fra Nye Borgerlige, som støtter Dansk Folkepartis Anni Grimm i kritikken af de homoseksuelle. Arkivfoto: Torben Glyum

Regionsrådsmedlem og folketingskandidat for Nye Borgerlige, Holger Gorm Petersen, gik torsdag på banen og bakkede op om DF-politikeren Anni Grimms kritik af homoseksuelle, som de begge mener fylder for meget og kalder for afvigere.

Afvigere: - Det beviser jo netop, at det er afvigere, der kun har det formål at udstille sig selv, som afvigere.

Med denne kommentar gik Nye Borgerliges regionsrådsmedlem og folketingskandidat, Holger Gorm Petersen, torsdag på banen og støttede Dansk Folkepartis Anni Grimms kritik af homoseksuelle.

Holger Gorm Petersen siger til JydskeVestkysten, at han bakker Anni Grimms kritik op i kølvandet på, at der nu arrangeres en såkaldt Gay Pride den 26. august i den sydjyske landsby Gesten, hvor Anni Grimm bor.

Holger Gorm Petersen er gået på banen med sin kritik af de homoseksuelles adfærd, selv om netop Anni Grimm er blevet truet med eksklusion af Dansk Folkeparti, hvis hun ikke stoppede sin kritik af bøsser, lesbiske og andre minoriteter:

- Hun har ikke sagt noget forkert. De fylder for meget. Jeg er ikke imod dem, men de skal ikke udstille sig selv så meget, siger Holger Gorm Petersen.

Annonce

Det beviser jo netop, at det er afvigere, der kun har det formål at udstille sig selv, som afvigere.

Holger Gorm Petersen, regionsrådsmedlem og folketingskandidat for Nye Borgerlige i en kommentar til Anni Grimm-sagen.

Sagen kort

Den 3. juli vakte byrådsmedlem og gruppeformanden for Dansk Folkeparti i Vejen Kommune, Anni Grimm, stor opsigt, da hun fik bragt et homofobisk læserbrev i JydskeVestkysten.I sit læserbrev skrev Anni Grimm, hvor frustreret og træt hun var over homoseksuelle, lesbiske og andre minoritetsgrupper, som hun fastslog fyldte for meget og kaldte for afvigere.

Det rejste en sand storm af protester og satte medie-dagsordenen, hvorefter Dansk Folkepartis ledelse truede med eksklusion, hvis Anni Grimm ikke stoppede sin kritik af de homoseksuelle, som ikke er partiets politik.

Som en del af protesten mod Anni Grimms homo-kritik kunne JydskeVestkysten torsdag fortælle, at Nadia Voss Brown den 26. august sammen med andre arrangerer en Gay Pride i netop Gesten, hvor Anni Grimm bor.

Hjemmets fire vægge

Han fortæller, at han torsdag valgte at gå ind og kommentere de homoseksuelle som afvigere, fordi han var træt af at se på de kommentarer, der støttede den kommende homo-parade, Gay Pride, i Gesten.

- Jeg har ikke noget imod, at folk er anderledes, men de skal ikke fylde så meget. De kan vælge at gøre det inden hjemmets egne fire vægge, fortæller en kortfattet Holger Gorm Petersen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce