Annonce
Sport

Holger Rune vandt flot førstepræmie i Farum + Thomas Delaney med til kæmpesejr i Dortmund

Holger Rune fik revanche for sit nederlag i Give, da han vandt i Farum. Foto: Jim Hoff.
Annonce

Holger Rune, 17-årig stortalent, vandt Leschly-turneringen i tennis i Farum med en finalesejr på 7-6, 6-2 over Christian Sigsgaard fra Gentofte. Holger Rune fandt storspillet frem og fik revanche for nederlaget til Frederik Løchte Nielsen i Give for en uge siden. Frederik Løchte Nielsen erobrede tredjepladsen med en sejr over Johannes Ingildsen, KB, med 3-6, 6-3, 6-3. Holger Rune, der vandt førstepræmien på 50.000 kr., er nr. 629 på UTR-ranglisten.

Thomas Delaney var med i startopstillingen hos Borussia Dortmund, der vandt komfortabelt med 6-1 på udebane mod Paderborn. Erling Haaland var ikke med. Hans afløser Jadon Sancho lavede tre af målene.

Holger Glandorf, tysk verdensmester fra Flensburg-Handewitt, stopper karrieren og nåede ikke at få en afskedskamp på grund af coronapausen. Han skifter til et job på kontoret i Flensburg, men mon ikke, han får lov at arrangere en testimonial kamp for sig selv?

La Liga, den spanske fodboldturnering, genoptages 11. juni.

Mauro Icardi skifter fra Inter til Paris St. Germain på en kontrakt til 2024. Pris: 60 millioner euro.

Liverpool mangler kun to sejre i at blive erklæret engelsk mester i denne sæson. Kampene i Premier League genoptages 17. juni.

Simon Kjær og hans italienske kolleger genoptager den italienske turnering 20. juni.

Anders Christiansen og de øvrige spillere i Allsvenskan har fået lov at spille turneringskampe igen 14. juni.

Jesper Jensen, landstræner i kvindehåndbold, samler 23 spillere til fællestræning fra 8. til 13. juni. Det bliver uden Stine Jørgensen, som selv har meldt fra til landsholdet. Hun var ikke udtaget i første omgang.

Søren Reese, tidligere AC Horsens-spiller, slår nu sine folder som fast mand i Esbjerg. Han var med til at sikre EfB 1-1 mod AaB i søndags.

Alberte Stenderup Rasmussen, målmand fra GOG og Gudme HK, skifter til Sønderjyske.

Oliver Kahn, der nu er den stærke mand i Bayern München, siger, at klubben meget vel kan komme ud af denne sæson uden et eneste indkøb til næste sæson. Bayern forhandler ellers med Leroy Sane fra Manchester City og Kai Havertz fra Leverkusen og har købt Alexander Nübel, målmand fra Schalke 04.

Bobby Joe Morrow, der vandt tre olympiske guldmedaljer i Melbourne i 1956 i 100 meter, 200 meter og fire gange 100 meter, er død i Texas, 84 år.

Riyadh Mahrez, topspiller i Premier League, har været udsat for et tyveri, hvor han mistede for 500.000 pund. Heriblandt var tre ure til 300.000 pund.

Thomas Delaney var med til at vinde 6-1 i Paderborn.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce