Annonce
Vejle

Holland melder afbud til Vejle: Litauen kommer i stedet

Nikki Møller Nielsen  og Nikolai Terteryanblev begge dømt som tabere i DM-finalen i Aalborg, men begge er med på landsholdet mod Litauen i Vejle 12. december.
Danmark får ny modstander i bokselandskampen i Vejle 12. december.
Annonce

Vejle: - Der er kommet nye restriktioner, som gør det umuligt for Holland at komme til bokselandskampen i Vejle 12. december. Holland har meldt afbud. I stedet har vi fået tilsagn fra Litauen.

Det siger DABU's projektleder Lars Kristensen fra Vejle.

- Der er ikke de store ændringer i arrangementet. Billetsalget er i fuld gang, og det fortsætter. Der er ikke mange billetter tilbage. Vi må stadig være 500 i alt, siger Lars Kristensen.

Den tidligere Vejle-bokser Modestas blev national mester i letweltervægt i Litauen i weekenden og står til at møde Nikolai Terteryan.

Lars Kristensen har som projektleder i DABU fået klar besked om, at han ikke må være bestyrelsesmedlem i BK Wedala. Han trækker sig som næstformand på torsdagens generalforsamling i Vejle.

Landstræner Thomas Kyø har indkaldt 14 boksere til træningssamling søndag 6. december.

Der er fem lokale boksere med. BK Wedala stiller med Nikolai Terteryan, Sebastian Terteryan, Nikki Møller Nielsen og Patrick Lika, mens BK Vitus har Morten Givskov med.

Sebastian Terteryan kæmper dog stadig med sin skulderskade og er tvivlsom til landskampe.

Jakob Bank blev dansk mester i mellemvægt, men bokser prof-kamp i Gilleleje 5. december og kan ikke bokse landskamp. Han har heller ikke fået lavet en aftale med DABU, der er nødvendig for, at han kan blive den første professionelle på amatørlandsholdet. Nikki Møller Nielsen er eneste udtagne i mellemvægt.

De øvrige er Daniel Malik (Herlev), Frederik Lundgaard Jensen (Pandrup), Danny Jensen (Hornslet), Sune Heltberg (Jyden Aalborg), Emil Kot (Korsør),, Amre Allman (Herlev), Thomas Vinther (Rødovre), Amalie Manich (Hornslet) og Melissa Mortensen (Varde).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce