Annonce
Navne

Horsensiansk advokat med lærererfaring er ny formand for Horsens HF & VUC's bestyrelse

Rektor Dinna Balling og bestyrelsesformand Poul Erik Andersen. Pressefoto
Annonce

Horsens: 68-årige Poul Erik Andersen, Meldrup, Horsens, er tiltrådt som formand for bestyrelsen på Horsens HF & VUC.

Han startede som advokatfuldmægtig i Horsens i 1984, blev advokat i 1986 og har gennem årene drevet advokatvirksomhed i både Horsens og Hedensted.

I dag er han associeret partner i advokatfirmaet LRP i Horsens.

Inden Poul Erik Andersen indledte advokatkarrieren, dimitterede han som lærer som blot 22-årig, og da han som 29-årig startede på jurastudiet, fortsatte han sideløbende med lærerarbejdet i det første år.

Han har også undervist i både engelsk og litteratur på VUC, oplyser Horsens HF & VUC i en pressemeddelelse.

- I en by i vækst som Horsens er det utroligt vigtigt at få alle med, både unge og voksne, og her spiller en uddannelsesinstitution som Horsens HF & VUC en særlig central rolle for byen og bør derfor have en markant placering og vækstmulighed på byens uddannelsesmæssige landkort.

- Det er også vigtigt, at Horsens fortsat prioriterer at have uddannelsesmuligheder, der sikrer voksne både i forhold til karriereskift og kompetenceudvikling, når der sker ændringer på arbejdsmarkedet, siger Poul Erik Andersen i pressemeddelelsen.

Han har erfaring med bestyrelsesarbejde fra service-, produktions-, it-, finansierings-, uddannelses- og byggebranchen.

Dinna Balling, der er rektor for Horsens HF & VUC, glæder sig til samarbejdet med den nye bestyrelsesformand og udtaler i pressemeddelelsen:

- Jeg forventer, at Poul Erik Andersens solide lokale netværk, juridiske kompetencer samt mangeårige erfaring med bestyrelsesarbejde bliver en stor gevinst for både Horsens HF & VUC's elever og medarbejdere.

Horsens HF og VUC

Skolens HF-afdeling tilbyder HF både som ungdomsuddannelse (efter 9. klasse) og som fleksibel voksenuddannels, med mulighed for både enkelte fag og fjernundervisning. I 2019 har skolen knap 400 årselever i HF-afdelingen.

Skolens VUC-afdeling tilbyder uddannelse for voksne, primært over 25 år, på 7.-10. klasses-niveauer, ordblindeundervisning for voksne samt efteruddannelse af medarbejdere i virksomheder. I 2019 har skolen ca. 250 årselever i VUC-afdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce