Annonce
Navne

Horsensiansk folketingsmedlem er i spil til dialogpris

Siden sin debut i Folketinget efter valget i 2019 har Mona Juul markeret sig nationalt som en konstruktiv politiker og debattør, og det er blevet bemærket af juryen bag Dialogprisen 2021, Arkivfoto: Morten Pape

Nominering: 53-årige Mona Juul, der sidder i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, er blandt de fem politikere, der er blevet nomineret til Dialogprisen 2021.

Prisen uddeles til en politiker, som i særlig grad har lyttet, været i dialog og indgået i den offentlige politiske debat i det forgangne år samt under Folkemødet.

Målet med dialogprisen er et fremhæve den gode, konstruktive politiske debat, hvor både politikere og vælgere gennem samtale og udveksling af viden og idéer bliver klogere.

Annonce

Horsensianske Mona Juul er nomineret sammen med folketingskollegerne Stinus Lindgreen (R), Tommy Ahlers (V) og Aaja Chemnitz Larsen (IA) samt Hans Stavnsager, der er borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune for Socialdemokratiet.

Blandt de tidligere dialogprismodtagere er Liselott Blixt, Uffe Elbæk, Ida Auken, Pia Olsen Dyhr og Esben Lunde Larsen. Sidstnævnte var i 2013 den første modtager af prisen.

Dialogprisen er skabt af Foreningen Folkemødet, Lead Agency, Dansk Folkeoplysnings Samråd og Dansk Ungdomsfællesråd (DUF). Alle kan stemme på, hvem der skal modtage prisen via www.dialogprisen.dk frem til lørdag 19. juni kl. 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Navne

Loge i Vejle har fejret tre jubilarer

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce