Annonce
Navne

Horsensiansk fond giver 50.000 kr. til julehjælp

Jette Lund er formand for Foundation Rotary Horsens, som i efteråret 2018 blev stiftet af de tre Rotary-klubber Horsens Vestre, Horsens Østre og Horsens Vitus Bering, der tilsammen tæller ca. 130 medlemmer. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Dansk Folkehjælp, Heart and Soul, Mødrehjælpen og Frelsens Hær har fået penge, som nu går videre til trængte familier i Horsens i form af bl.a. julemad og julegaver.
Annonce

Horsens: Sidste år blev Foundation Rotary Horsens stiftet af de tre Rotary-klubber i Horsens, og nu er fonden klar til at bidrage med 50.000 kr. til julehjælp i Horsens.

- Julehjælp burde ikke være nødvendigt i et land som vores. Det gør ondt at vide, at ikke alle børn kan få en jul med lidt ekstra godt at spise og bare en enkelt gave, som er helt deres egen. Det er svært at være barn og se på, hvad andre i klassen får og høre om en jul i overflod, når man selv hele tiden er bevidst om, at der ikke er råd, siger Jette Lund, formand for Foundation Rotary Horsens, i en pressemeddelelse.

- Også forældre har det svært. Alle vil deres børn det bedste. Jeg kan levende forestille mig, hvor ondt det må gøre ikke at kunne give sit barn/børn blot en lille gave, at alt, der er at gøre med, nødvendigvis må bruges på husleje og lignende blot for at have tag over hovedet og lys i lampen.

- Når det nu er en nødvendighed, glæder jeg mig over, at vi er i stand til at hjælpe, så der forhåbentlig tændes et lille lys og dermed bringes en lille stund af glæde og dejligt nærvær til nogle af de mange familier, siger Jette Lund i pressemeddelelsen.

Foundation Rotary Horsens' donation går til lokale julehjælpsprojekter i Dansk Folkehjælp, Heart and Soul, Mødrehjælpen og Frelsens Hær.

Førstnævnte får 20.000 kr., mens de resterende hver får 10.000 kr. til at hjælpe trængte familier med bl.a. julegaver og julemad.

Foundation Rotary Horsens støtter primært projekter, der gavner flere og helst er længerevarende, og gerne nyskabende projekter, som kan komme mange til gavn.

- Vi modtager gerne forslag til projekter, vi kan støtte. Det kan være humanitær hjælp, og det kan være noget, der glæder og gavner i hverdagen og dermed gør Horsens lidt bedre at bo og færdes i, siger formand Jette Lund i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter stort corona-udbrud i Aarhus: Nu sender Sygehus Lillebælt også medarbejdere hjem

Annonce