x
Annonce
Børkop

Hotellet oplevede et specielt og godt år

Hoteldirektør, Frederik Jelstrup, kunne sidste år sætte sig til rette i en del af det nye spa-område. Her kan man i øvrigt nusse om sine fødder, mens man sludrer med veninderne. Hotellet blev blandt andet kåret som årets bedste spa-hotel. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Hotel Comwell Kellers Park havde sidste år et meget specielt år. På den gode måde.

Brejning: 2019 blev et af de år, som nok aldrig kommer til at ske igen på samme måde igen på Comwell Kellers Park, for det store hotel i Brejning oplevede mere i løbet af året, end hoteller oplever mest.

Det hele startede i begyndelsen af 2019 med åbningen af det nye spa-området og en udvidelse af både konferencedelen og restauranten. Siden begyndte det at regne ned med priser. Jyllands bedste hotel, Danmarks bedste spa opg wellness hotel samt Vejles Bedste Servicevirksomhed.

Og i august kulminerede det hele med tv-tid af en anden verden, da hotellet var det fysiske epicenter for det største politiske drama sidste år. Det var der, Lars Løkke Rasmussen mistede sit formandsskab i Venstre.

- Det var et banebrydende og ekstraordinært år, hvor vi fik en oplevelse med det politiske møde, vi ikke lige havde set komme, skulle blive så intenst. Og hvor vi høstede frugterne af de frø, vi har sået gennem ti år, siger Frederik Jelstrup, der er hoteldirektør.

Men i sidste ende er det bundlinjen, der tæller, og den viser også, at det har været et godt år.

- Vi havde kalkuleret og håbet på en omsætningsstigning på 10 procent, men det endte over 20 procent, så vi er selvfølgelig meget tilfredse, siger han.

Annonce

Covid-19 skaber uro

2020 er begyndt rigtigt flot for hotellet i Brejning, men hele sagen med Covid-19 virusset kan få en betydning.

På Hotel Comwell Kellers Park er der stadig mange gæster.

- Men vi kan godt begynde at mærke, at der er uro, og vi havde også helt konkret fået nogle aflysninger i weekenden på grund af virusset. Det var, fordi en stor messe blev aflyst i Fredericia, og der var nogle af messens gæster, der havde booket hos os, siger Frederik Jelstrup, der er hoteldirektør.

Derfor følges udviklingen nøje. Men i skrivende stund har uroen med virusset ikke haft den store betydning for hotellets antal i bookninger.

Tre priser

Mens hele snakken om det politiske møde kan læses i en anden artikel, vender vi næsen mod de tre priser, som hotellet fik i årets løb.

- Vi er meget stolte af alle tre priser, og det har været en stor, sælles indsats, der ligger bag. Hvis vi ikke alle havde været med til at løfte i flok, kunne vi ikke have lykkes med, siger han. Og fortsætter:

- Det er jo fantastisk at blive kåret som Danmarks Bedste Spa & Wellness, og det viser bare, at vores investering i spa-området har båret frugt. Også prisen som Jyllands bedste hotel er et meget flot skuldeklap, men personligt vil jeg sige, at prisen som Vejles Bedste Servicevirksomhed er den, der vægtes højest, for det er en servicepris, og vi er meget stolte af, at vi kan leve op til de krav, vi stiller os selv med levere en høj en service. Og at vores kunder værdsætter det så højt, at vi kunne vinde en pris for det, siger Frederik Jelstrup.

Medarbejderne skålede, da prisen som årets bedste spa-hotel blev tildelt hotellet i Brejning. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Vejle

Rødkilde-student tog til USA for at forske i kræft - nu er han havnet midt i corona-orkanen

Annonce