Annonce
Vejle

Hovsa: Telenor lukker den forkerte Vejle-butik

Man leder forgæves efter en lukket Telenor-butik i Bryggen. Men i Søndergade 16 er det ikke til at tage fejl af, at her indtil i sidste uge lå en telebutik. Men nu må kunderne i Bilka eller på nettet, hvis de vil have hjælp af teleudbyderen. Foto: Mette Mørk
Telenor har - ifølge en aktuel pressemeddelelse - lukket telekædens butik i Bryggen. Det skete allerede for seks år siden. Til gengæld er udbyderens forretning på gågaden nu også lukket.
Annonce

Vejle: Telenor har ikke helt styr på, hvor telekædens Vejle-butik har hjemme.

Det gør måske ikke så meget, nu hvor Danmarks næststørte teleudbyder har valgt at lukke butikken i centrum af byen.

Lukningen er led i en større manøvre, hvor Telenor siger farvel til 59 ansatte og 13 butikker rundt i landet.

Det har udbyderen meddelt i en pressemeddelelse, og her fremgår det, at det i Vejle går ud over butikken i Bryggen.

Vandrer man en tur rundt i det lokale shoppingcenter, er det dog svært at finde en Telenor-butik eller spor efter en lukket telebutik.

Det er straks lettere, hvis man går en tur op ad gågaden, for her er lysene slukket i Søndergade 16. Logoet er fjernet på facaden, og de store butiksvinduer er afdækket med folie i Telenors lyseblå farve.

Der var her bag de nedrullede gitre, at man indtil for nylig kunne henvende sig med et mobil-problem eller købe et nyt Telenor-abonnement, men tirsdag i sidste uge forsvandt den mulighed.

Annonce

Beklager forvirringen

Forklaringen på den geografiske forvirring skal med garanti findes i, at Telenor i juni 2014 valgte at flytte sin butik fra netop Bryggen til Søndergade 16.

Men vi har også spurgt Christian Drejer, der er ansvarlig for Telenors salgskanaler.

- Det er en fejl, at vi får skrevet i pressemeddelelsen, at det er butikken i Bryggen, der lukker. Det er i stedet butikken i Søndergade, der er lukket. Vi beklager, hvis det har skabt forvirring, men heldigvis er informationen ved butikken og i vores kontakt med kunderne korrekt, siger han.

Da Telenor rykkede fra Bryggen til strøget, var forklaringen, at man fik mere plads og gik fra to til fire kasseapperater, så servicen ville blive højere og ventetiden lavere.

Samtidig fik teleudbyderen mulighed for at indrette et lounge-område, hvor kunderne kunne sidde og nyde en kop kaffe.

Det er der tilsyneladende ikke længere behov for.

Annonce

Ser ikke på størrelsen

I dag giver Telenor en anden forklaring på, hvorfor man har valgt at lukke Vejle-butikken og de 12 andre butikker rundt i landet.

- Når vi lukker en butik, så ser vi ikke så meget på størrelsen af den omkringliggende by, men i højere grad på, om butikken bliver brugt i området. Og vi har måttet konstatere, at butikken i Søndergade ikke bliver brugt i samme grad længere, da vores kunder i området har bevæget sig i nye retninger som for eksempel online eller mod andre butikker, siger Christian Drejer til avisen.

Annonce

Kigger på Vejle som box-by

Søger man i dag efter Telenor-butikker i Vejle på koncernes hjemmeside, dukker der nu blot to prikker op på bykortet.

Den ene er markeret ved Bilka og den anden ved Elgiganten på Damhaven. Telenor understreger dog, at Elgiganten kun sælger Telenor-abonnementer, mens man skal i en egentlig Telenor-butik for at få hjælp til andre ting.

Spørgmålet er, om det er tilstrækkeligt med god service, at vejlenserne nu tvinges til Bilka, hvis man søger råd og vejledning til sit mobilabonnement eller andre af udbyderens produkter, og ikke kan nøjes med udbyderens hjemmeside eller telefoniske kundeservice?

- Vi er allerede i fuld gang med at åbne nye alternative butikskoncepter, og vi har netop åbnet den første box-butik i Roskilde. Vi har flere nye butiksåbninger på vej i andre og mindre formater, og her kigger vi bestemt også på, hvorvidt det er muligt at åbne en box-format butik i Vejle, siger den salgskanal-ansvarlige telemand.


Når vi lukker en butik, så ser vi ikke så meget på størrelsen af den omkringliggende by, men i højere grad på, om butikken bliver brugt i området.

Christian Drejer, ansvarlig for Telenors salgskanaler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Vejle

Lokalt netmedie har droppet Vejle-nyheder

Annonce