Annonce
Fredericia

Hul i taget medfører vand i hallen: Entreprenør er på sagen

Fredag regnede det ind i hallen på Kirstinebjergskolen afdeling Havepladsvej. Det er ifølge gymnastikinstruktør Jan Nielsen en tilbagevendende begivenhed under regnvejr. Foto: Privatfoto
Årsagen til problemerne i hallen på Kirstinebjergskolen afdeling Havepaldsvej er endnu ukendt.
Annonce

Fredericia: Der bliver arbejdet på at få lukket hullerne i hallen på Kirstinebjergskolen afdeling Havepladsvej. Det er meldingen fra Fredericia Kommunes ejendomsafdeling, som er opmærksom på problemerne i hallen.

Det fortæller teamleder i ejendomsafdelingen Flemming Qvick.

Næstformand i gymnastikforeningen G94 Jan Nielsen har fortalt til Fredericia Dagblad, at han fremover vil flytte sit gymnastikhold fredag eftermiddag fra Kirstinebjergskolen til Fredericia Gymnasium, fordi han ikke kan leve med, der jævnligt er sat spande op for at opfange vand, der trænger ind gennem taget.

Det kommer da heller ikke som en overraskelse for ejendomsafdelingen i Fredericia Kommune, at vand trænger ind under regnvejr.

- Vores totalentreprenør var derude i fredags og kommer igen i morgen (tirsdag, red.). Det er ikke 100 procent løst. Der ligger stadig lidt vand fra weekenden, fortæller Flemming Qvick.

Annonce

Kompleks at finde årsag

Men præcis hvad problemet er, og hvordan det skal løses, kender han endnu ikke svaret på.

- Vi er bekendt med, det har været et problem før. Vi skal til bunds i, hvad der er gør, det bliver ved med at ske. Når det kommer til tag, kan det være kompleks at finde årsagen, for nogle gange har det også regnet, uden der kom vand ind, forklarer Flemming Qvick.

I fredags var der sat seks spande op i hallen for at opfange det indtrængende vand.

- Der burde ikke trænge vand ind i en bygning i den alder. Vi kan godt forstå, det er ærgerligt og rigtig træls for for alle, siger Flemming Qvick.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce