Annonce
Jelling

Humoristiske Hausgaard vender tilbage til Jelling

Niels Hausgaard kommer endnu engang til Jelling - og denne gang med showet "Tryk min danske hånd". Arkivfoto: Michael Svenningsen

Den folkekære musiker Niels Hausgaard optræder atter i Jelling, når han lægger vejen forbi Gormshallen til januar.

Annonce

Jelling: Det plejer at gå stærkt med salget af billetterne, når Niels Hausgaard giver koncert i Jelling.

Denne gang bliver formentlig ingen undtagelse til musikernes nye soloshow "Tryk min danske hånd", der foregår lørdag 26. januar klokken 19.30 i Gormshallen.

Niels Hausgaard har efterhånden været på landevejen med sine shows i mange år. Helt præcist er det 46 år, og i langt størstedelen af årene har entertaineren optrådt i Jelling. Som altid når Hausgaard optræder, berører han på underfundig vis tidens aktuelle og politiske emner og temaer i sine shows. Om årets tema siger han:

- Jamen, håndtryksdebatten for pokker - den er da sjov. Vi må jo glæde os over, det sjove der er. Havde vi f.eks. været hunde, skulle vi alle tvinges til at snuse hinanden bagi og slikke hinanden i mundvigen. Det er da sjovt, siger han i en pressemeddelelse fra Jelling Musikfestival, der står bag koncerten.

Billetsalget til koncerten begynder torsdag d. 15. november 2018 klokken 10.00 og kan købes på ticketmaster.dk og i Byens Café i Jelling.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce