Annonce
Give

Hurtig indsats kvalte storbrand i fødslen

Da alarmen lød om brand i industribygning på Kornvej, sendte Trekant Brand mandskab og materiel af sted fra tre stationer. De ankom tidsnok til at sikre, at branden ikke udviklede sig, men kunne holdes til en skotrende mellem to haller. Foto: Trekant Brand
Annonce

Give: En række heldige omstændigheder betød, at en brand hos Oase Outdoor ApS på Kornvej næsten blev kvalt i fødslen.

En medarbejder hos virksomheden arbejdede over og kunne pludselig lugte røg. En tur rundt i de mange bygninger afslørede røgudvikling og han kontaktede hurtigt alarmcentralen, der fik opkaldet 17.22.

- Det gjorde, at vi kunne være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Da vi kom, brændte det i skotrenden mellem to haller. Var vi kommet fem - ti minutter senere, havde der også været noget for dig at fotografere nu, siger Jan Nielsen.

Han var indsatsleder på opgaven og var ved at forlade stedet klokken 20.30. På det tidspunkt var brandfolkene fra stationen i Give som de sidste også ved at pakke sammen.

Forud var gået en tre timer med først at få ilden under kontrol, derefter med efterslukning og endelig med at sikre, der ikke var risiko for, at ilden kunne blusse op igen.

Den første del af opgaven gik hurtigt. Der blev indsat mandskab og materiel fra tre stationer, og de fik hurtigt slukket branden, inden den udviklede sig.

- Men det var tæt på. Ilden var lige ved at bryde igennem til to haller og var det først sket, kunne det have udviklet sig voldsomt. Nu slap vi alle med skrækken, siger Jan Nielsen.

Der går ikke røg af en brand uden der er ild, så der var selvfølgelig en række følgevirkninger, der nu skal udbedres. Vandskader  og ikke mindst røgskader i ikke blot de to haller, men i hele bygningskomplekset.

Skadeservice var allerede på stedet før brandfolkene forlod det og de tager sig at det fornødne, så Oase Outdoors medarbejdere kan møde ind onsdag morgen.

Næsten som normalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce