Annonce
Vejle

Huset stod færdigt i to år, før de fik nøglerne: Nu er de flyttet ind

- Vi har fået et godt hus, som vi ikke kan klage over. Vi fik alt det, vi ønskede os, men vi var bare ikke enige om kontrakt og pris, siger Claus Drewes. Foto: Yilmaz Polat
Sagen mod entreprenørfirmaet endte med forlig, og ægteparret Drewes flytter nu ind i deres villa i Bredal.
Annonce

Bredal: Godt to år med retssag og uden et egentligt hjem slutter for ægteparret Drewes.

Tilbage i 2017 sagsøgte Claus Drewes og hustruen det firma, som stod for at opføre deres hus i Bredal.

Parret mente, at de havde betalt og indgået en kontrakt for et hus til fast pris, og den udlægning var entreprenøren ikke enig i. Stridspunkterne endte med at beløbe til over 800.000 kroner.

Sagen endte med et forlig ved Retten i Kolding, hvor ægteparret Drewes gik med til at betale 525.000 kroner til entreprenøren.

- Vores oplevelse er, at vi deler omkostningerne lige, og derfor er vi tilfredse med forliget. Det eneste, vi ønskede til sidst, var at få en afgørelse og adgang til vores hus. Vi kunne godt have anket sagen, men så havde vi udsigt til at vente yderligere nogle år for at få ret til vores hus, og vi kunne ikke klare mere, siger Claus Drewes.

Vejle Amts Folkeblad interviewede første gang Claus Drewes i forbindelse med en avis-serie om "at vente" tilbage i december. Dengang havde Claus Drewes allerede ventet et år på at få ret eller uret. Et år mere gik, før parterne i september mødtes i retten.

Vi kunne godt have anket sagen, men så havde vi udsigt til at vente yderligere nogle år for at få ret til vores hus, og vi kunne ikke klare mere.

Claus Drewes

Annonce

En lang sag

Selvom sagen er slut, har de to års strid og retssag tæret meget på parret, og derfor ønsker Claus Drewes' kone ikke at medvirke i artiklen eller at blive nævnt ved navn. I perioden med retssag har parret boet adskilt og hos familie for at holde udgifterne nede. Claus Drewes ved sin datter i Randers og hustruen ved sin datter i Vejle.

Med forliget fik parret også udleveret husnøglerne, og Claus Drewes er lykkelig over endelig at få adgang til sit hus.

- Vi har fået et godt hus, som vi ikke kan klage over. Vi fik alt det, vi ønskede os, men vi var bare ikke enige om kontrakt og pris, siger Claus Drewes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Find politiet og smil

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce