Annonce
Debat

Husk skøjtehallen, Dan Arnløv: Måske kan Kolding og Fredericia give håndslag på, at Vejle 'får' det projekt - mod at det placeres centralt i Trekantområdet

"Føj dertil, at de lokale myndigheder, politi og kommune har besluttet sig for, som vi så forrige vinter, at det altid er farligt og forbudt at bevæge sig ud på en tilfrosset sø, uanset hvor tyk isen er. Det efterlader vel kommunen med en forpligtelse til at stille faciliteter til rådighed udover de udmærkede, men trange vilkår, vi har i Mariahaven," skriver Poul Christensen, der har taget billedet ved Dampskibsvejen i 1996. Privatfoto

Læserbrev: Dan Arnløv oplister i avisen 4. januar 34 emner, som for ham skal være fokuspunkter i den kommende byrådsperiode på kulturområdet.

De nævnte eksempler for idrætsområdet handler for mig at se primært om at dele sol og vind lige blandt de ønsker, der er om renovering af haller og idrætsanlæg.

Kunne man ikke i en kommune med 120.000 indbyggere forvente mere ekspansive ambitioner, f.eks. ved at kaste sig ud i et projekt med byggeri af skøjtehal?

Annonce

Man kan måske indvende, at en skøjtehal ligger lige til højrebenet som signaturprojekt for Trekantområdet Danmark (politisk styret samarbejdsorganisation mellem syv kommuner, bl.a. Billund, Fredericia og Vejle, red.) Men i lyset af at dansk ishockey i Trekantområdets levetid har flyttet sig fra europæisk bund til lige under toppen, og at organisationen ikke har taget handsken op i den periode, så er det næppe sandsynligt, at Trekantområdet kaster sig ud i et projekt med byggeri af skøjtehal i fremtiden.

Har det vist sig, at Trekantområdet Danmark ikke kan bruges til den slags projekter, så kan organisationen måske bruges til, at de to øvrige toneangivende byer, Kolding og Fredericia, giver håndslag på, at Vejle "får" det projekt, mod at det placeres centralt i området.

Det er svært at forstå, at borgere i Trekantområdet med en befolkning, der er tre gange større end den tilsvarende i Esbjerg og Herning, ikke har adgang til en skøjtehal. I begge de nævnte byer har man veldrevne skøjtehaller.

Poul Christensen

Det er svært at forstå, at borgere i Trekantområdet med en befolkning, der er tre gange større end den tilsvarende i Esbjerg og Herning, ikke har adgang til en skøjtehal. I begge de nævnte byer har man veldrevne skøjtehaller.

Føj dertil, at de lokale myndigheder, politi og kommune har besluttet sig for, som vi så forrige vinter, at det altid er farligt og forbudt at bevæge sig ud på en tilfrosset sø, uanset hvor tyk isen er. Det efterlader vel kommunen med en forpligtelse til at stille faciliteter til rådighed udover de udmærkede, men trange vilkår, vi har i Mariahaven.

Annonce
Egtved For abonnenter

'Vi føler os ført bag lyset': Styregruppe har meldt sin exit fra Tour de France-planlægning

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB får kæmpe bøde og går efter hybridgræs helt til kanten: Det er ikke småpenge, kommunen må finde ekstra til banen

VEJLE For abonnenter

Hun lukker sin forretning efter 40 år: Nu siger Betzy farvel til arbejdslivet

Hedensted

Er der for lidt plads i skraldespanden? Nu kan du også aflevere de her produkter på genbrugsstationen

Debat

Styregruppen for tryghed, ro og sikkerhed i Sandvad og omegn svarer på kritik i VAF: Vi kæmper ikke imod asylansøgere, men imod Udlændingestyrelsen

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

Vejle

Stormvejret kan betyde oversvømmelser i Vejle: Sommerhusejere får særvarsel - det dige, der skulle sikre deres huse, er forsinket

Erhverv For abonnenter

Se video: Storbrand i Fredericia rammer hårdt i Vejle - 'Vi er sendt tilbage til start, men vi tager fat straks'

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Erhverv

Skat og politi besøgte syv virksomheder under razzia i Vejle: Seks af virksomhederne skal kigges efter i sømmene

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Børkop

Stort idrætscenter har ansat en centerleder, der er kender af det lokale foreningsliv og italienske vine

Vejle Boldklub For abonnenter

VB's farvel til anfører kan mærkes: Derfor er VB tvunget til at reagere

Alarm 112

Stormens første ofre: En bokser er knockoutet og et væltet træ spærrer Hærvejen

Annonce